Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért háborodnak fel egyesek azon, hogy sok 20-30 év közötti nő nem szívesen választ olyan férfit tartós párkapcsolatra magának akinek nincs szexuális tapasztalata (vagyis szűz)?
Hetes válaszoló micsoda hisztit csinált. És a nőket hibáztatja azért, mert ő még egy szűz kisfiú.
Engem nőként nem az zavar a szűz pasikban, hogy nem tudnak jól szexelni még. Meg lehet tanítani bárkinek hogyan legyen jó az ágyban és a szerelmének bárki megtanítaná szívesen és élvezné is. A probléma az hogy a 20 év feletti szűz pasik nagy többségével az a gond, hogy alkalmatlanok párkapcsolatra. Tutyimutyik, ahogy az előző válaszoló is írta, nem tudják, mi kell nekünk egy párkapcsolatban, azt hiszik, hogy ha nyálasan kedvesek akkor az bejön nekünk, nem veszik észre amikor untatnak minket, sokszor semmilyen ötletük sincs, hova vigyenek minket. Nem drága helyekről beszélek hanem közös programokról. Ami leginkább zavar bennük, hogy szinte mindegyiknek van valami problémája a szociális életével és sokuk nagyon függ a szüleitől, még mindig gyerekként viselkedik. Nincsenek saját terveik, elképzeléseik, maximum az amit a szüleiktől hallanak. Ez magyarázatot ad arra, hogy miért nem tudnak párt találni maguknak.
Előző, ebben sok igazság lehet, hogy "gyerekesek" vagyunk a szüleinktől való függés miatt, vagy fordítva, és azt is aláírom, hogy talán én magam is alkalmatlan vagyok a tartós párkapcsolatra. De a dolgokat szerintem nem lehet csak feketén vagy fehéren látni, mert az igazi szerelem, a vonzalom ennél mélyebb szintről ered.
Teszem azt, ha mi valahogy megismerkednénk, és utána nagyon vonzódni kezdenénk egymáshoz, majd egymásba is szeretnénk, én nem tudnék neked mást adni, mint kedvességet. Nem is értem, hogy mi mást várhatna egy nő attól a férfitól, akivel kölcsönösen szeretik egymást. Akinek ez "nyálas", az tényleg nem tudom, hogy mire vágyik. Ráadásul te lennél nekem az első, persze, hogy alig bírnék magammal ennyi borzalmas, ínséges év után. Ha nekem mondjuk nem való komoly párkapcsolat, de mégis vonzódunk egymáshoz, akkor is megpróbálnánk egymással minél több időt
tölteni. Mert a szerelem az önfeladásról, feltétel nélküli elfogadásról is szól véleményem szerint. Ez tehát egy szemléltető példa volt.
A lényeg az, hogy ha olyan is egy férfi, mint akiket leírtál, mint például én is, így látatlanban szerintem nem szabad megítélni az embereket, mert az igazi érzelmek mélyről, ösztönös szintről származnak, csak ahhoz, hogy ezek a dolgok kibontakozzanak, az embernek valamennyire fel kell adnia magát, el kell hagynia az előítéleteit.
Bár ahogy írtam, tapasztalatlan vagyok, de ez a véleményem.
Én is le vagyok döbbenve, hogy milyen sok nő ír ilyeneket. Szándékosan nem írtam ezt le fentebb a hozzászólásomban, de most leírom, és nyersen fogok forgalmazni.
Hol van a sokat emlegetett női empátia, a kedvesség? Hát most már nagyon keserűen ki merem jelenteni, hogy az egy nagy marhaság, hogy ők érzékenyebbek, megértőbbek, kedvesebbek, mint mi. Hogyha ilyen sok nő írja ezt, akkor vajon mi másra lehet ebből következtetni? Mint valamiféle királynők, akiket meg kell hódítani, és alkalmazkodni kell hozzájuk. De egyébként nem is érdemelnek az ilyen emberek kedvességet, bár ezek szerint nem is vágynak rá. Csak aztán tényleg ne csodálkozzanak, ha a nem unalmas és cseppet sem kedves vadkanjaik sorra kirúgják őket néhány lyukasztás után!
Az hülyeség hogy a nő kedvesebb , empatikusabb mint egy férfi
Nem a nemtől fugg ki kedves vagy ki empatikus
"Régen is sok szűz pasi volt, akinek soha nem volt barátnője csak akkor nem volt internet így nem lehetett hallani a panaszaikat."
Az a sok a teljes lakosság összesen 3%-a csak tudod net kb már mindenütt van és egy anonim fórumra meg fel lehet járni sírni napjába 100 X.
Ez azt a torz képet eredményezi h FUUUU de mennyi magyar pasi szűz pedig ez nem igaz, te csupán egy hangos kissesség panaszait hallod.
Gondolj a saját baráti körödre ugye h ott nincsenek szüzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!