Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális dolog ha azt érzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog ha azt érzem hogy én nem vagyok jó egy lánynak sem?

Figyelt kérdés

Rég óta úgy érzem hogy én nem érdemlek meg egy lányt sem, mert nem vagyok társasági ember, nem vagyok nagydumás, emiatt unatkozna mellettem egy lány.

Meg el sem tudom képzelni, hogy milyen lehet amikor szeret egy lány.

Kb olyan 16 éves korom óta érzem azt hogy nekem sosem lesz barátnőm, mert nem érdemlem meg, nem vagyok rá alkalmas. Pedig szeretnél barátnőt.

Normális dolog ez?

Hiába mondják azt rám mások, hogy szerintük jól nézek ki. Mégsem foglalkoznak velem a lányok.

2019. jan. 28. 20:00
 1/8 anonim ***** válasza:
29%
Süketnéma csajoknál kéne próbálkoznod.
2019. jan. 28. 20:02
 2/8 R.Speltzer ***** válasza:

Gondolom várod a sült galambot hogy repüljön a szàjacskádba, te pedig nem csinálsz semmit, nem is pròbàlkozol. Hogy honnan szedtem ezt?

" Hiába mondják azt rám mások, hogy szerintük jól nézek ki. Mégsem foglalkoznak velem a lányok.

"

2019. jan. 28. 20:22
 3/8 Rockarc ***** válasza:
62%

Tehat a csajoknak kene korulotted nyuzsogniuk, mert szep vagy? A valosag ugy latszik nem talalkozik ezzel az alomkeppel. Melyiknek akarsz hinni?

Egyebkent vicces, vajon mibol derult ki szamodra az, hogy nem lennel jo egyiknek sem? Biztos erre is van valami utos teoriad.

42F

2019. jan. 28. 20:29
 4/8 anonim ***** válasza:

Ma már ez a 2. kérdésed! Kicsit uncsi vagy!

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..

Rinyapinya vagy, változz meg, újra leírom, de jusson már el az agyadig!

Apád is ilyen nyámnyila, mint te?

2019. jan. 28. 20:40
 5/8 A kérdező kommentje:
Azt nem én írtam ki. Én amúgy 22 éves leszek. És voltam már lánnyal. Csak barátnőm nem volt még:(
2019. jan. 28. 20:43
 6/8 anonim ***** válasza:
45%
Én is ilyen vagyok. Nekem is bonyolult a nők világa. Én se értem mit hogyan kell csinálni. Üdv a klubban.
2019. jan. 28. 21:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést már láttam itt néhány napja. Szerintem azon gondolkozz el, hogy itt éled az életedet, nem a barátnő hiányán.
2019. jan. 28. 22:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy egy gazdag adonisz, akkor igen, normális, mert nem is fogsz kelleni senkinek. :)
2019. jan. 28. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!