Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, mi a helyzet, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi a helyzet, ha a férfi akivel ismerkedtek, nem keresztény?

2019. jan. 25. 00:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem értelek. Én nem vagyok vallásos, de a lánynak igaza van abban, hogy ez a "felemás iga" a legritkábban működik.

A lány nem azt állította, hogy adócsaló vagy, hanem hogy ha nem vagy keresztény akkor előfordulhat hogy ez belefér neked. Ne felejtsd el, ő itt nem "papíron keresztényekről" beszél, hanem hívőkről, akik valóban Istennek tetsző életet akarnak élni.

Egyébként én is azt látom, hogy ki hazánkban az emberek nagyon jól tudnak csalni, manipulálni, simliskedni, trükközni. Például ha vállalkozók, az adóval stb. (nem ad számlát, ilyenek) Egy keresztény vállalkozó ha valóban hívő, ezt nem tehetné meg. A kislány ott téved, hogy azt hiszi, egy adott templomban, gyülekezetben mindenki valóban Istent szolgálja és nem saját magát. Téved. Sokan vallásosnak mutatják magukat és nem azok, és ebbe rossz érzés lehet belefutni. De ettől függetlenül igaza van: nem téríthetsz meg valakit hogy együtt legyetek. A hit mindenkinek a maga útja. És két hívő jobban jár együtt, mint egy nem hívővel. (vagy más vallásúval)

2019. jan. 25. 17:55
 12/13 A kérdező kommentje:
Azok után amit az egyházon belül tapasztaltam azt kell mondjam, nem hiszek senkinek, lehet felőlem akármilyen keresztény. Ismerek pár hazug undorító papot, akiknek a tettei nem városi legendák, hanem tények, emberileg így meg lejjebb süllyedtek a szememben mintha civilként tettek volna hasonlót.
2019. jan. 25. 22:23
 13/13 anonim ***** válasza:
Igen ez így van, vannak köztük ilyenek. De hát ők is emberek. Egy tanártól se várnád, mégis akad köztük pedofil. Ennek semmi köze Istenhez és a hithez.
2019. jan. 26. 06:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!