Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a társkereső oldalakon csak olyan emberek vannak, akik a való életben nem tudnának párt találni?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, és olvastam is, hogy akik kicsit jól néznek ki, kedvesek, intelligensek és normálisak, azok a való életben könnyen elkelnek, találnak párt. A társkeresőkön csak a "problémás" emberek vannak fent... Ez igaz?2019. jan. 23. 22:37
11/13 anonim válasza:
Az elsőnek igaza van, én is abba a kategóriába tartozom. De annak ellenére sem v agyok fent (már) semmilyen oldalon. Max fb :D
12/13 anonim válasza:
Igen + akik csak szórakozni akarnak ott
13/13 Nmpn86 válasza:
Igen, elég baj hogy sokan azért jönnek fel ilyen társkeresőkre, hogy csak többen legyenek. Akiknek a való életben is könnyen menne párt találni, az minek megy fel?! Nekem zárkózottként problémás lenne verbálisan kapcsolatot teremteni, én ezért vagyok fent, mert ez egy jó esély lehetne normális párt találni. De annyira felhígult így az egész, hogy szinte a normális ember is kiesik a szórásból és elveszik a sok idióta között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!