Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves béta férfi?
Mit tegyek, ha még huszonévesen is egy bétahím vagyok? Ez már örökké így marad? Akárhogy és akárhol is közeledem a nőkhöz, nem érdeklem őket. Kevés ilyen csúnya ember van mint én.
Esélytelen már, igaz? Elbuktam
És tülök mit vársz ? Írjunk a miniszterelnöknek hogy postázzon ki neked egyet ?
Komolyan Indiában volt ilyen kampány. Lehet lassan itt is kéne.
#14. Szittem bénát írsz. A bétákra igen is szükség van, még az állatvilágban is. Ők tartják el az alfákat, akiket az alfák qrogatnak és a porontyaikat. Ha nem lennének, akkor alfának minősülnének automatikusan és mindmegdöglenének, kőolaj lenne belőlük a nyócker alatt.
32/f
Lehet azért nincs sikered náluk mert visszataszítónak tartják azt hogy ennyire gőzöd sincs arról, miként működik az állatvilág. :D A farkasoknál a béta a második helyen áll ranglétrán az összes közül.... Az omega az utolsó.
De az is lehet hogy csak az taszítja őket hogy állatokhoz hasonlítod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!