Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves béta férfi?

Figyelt kérdés

Mit tegyek, ha még huszonévesen is egy bétahím vagyok? Ez már örökké így marad? Akárhogy és akárhol is közeledem a nőkhöz, nem érdeklem őket. Kevés ilyen csúnya ember van mint én.

Esélytelen már, igaz? Elbuktam

2019. jan. 23. 19:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

És tülök mit vársz ? Írjunk a miniszterelnöknek hogy postázzon ki neked egyet ?

Komolyan Indiában volt ilyen kampány. Lehet lassan itt is kéne.

2019. jan. 23. 20:37
 12/20 anonim ***** válasza:
Engem nem kérdeztél. Én vastagon leszarom hogy nézel ki, mennyi pénzed van, az a fontos hogy szeress és becsülj. De nem látlak 👀😂 nincs nagy mellem, seggem, csendes vagyok, gondolom nem látszom . :D
2019. jan. 23. 20:38
 13/20 A kérdező kommentje:
Mondjuk legalizálhatnák az eutanáziát, ha valaki már ilyen mélyen van mint én.
2019. jan. 23. 20:38
 14/20 anonim ***** válasza:
91%
Te nem béta vagy hanem eta maximum 🤣
2019. jan. 23. 20:39
 15/20 anonim ***** válasza:
Én megértem, ha a kudarctól padlón vagy, de ugye tudod, hogy az ilyen kérdések kiírásától nem fogod jobban érezni magad? Inkább csak rosszabbul. Az ilyen próbálkozások csak tovább fokozzák az emberben a frusztrációt.
2019. jan. 23. 20:51
 16/20 anonim ***** válasza:

#14. Szittem bénát írsz. A bétákra igen is szükség van, még az állatvilágban is. Ők tartják el az alfákat, akiket az alfák qrogatnak és a porontyaikat. Ha nem lennének, akkor alfának minősülnének automatikusan és mindmegdöglenének, kőolaj lenne belőlük a nyócker alatt.

32/f

2019. jan. 23. 20:56
 17/20 anonim ***** válasza:
87%

Lehet azért nincs sikered náluk mert visszataszítónak tartják azt hogy ennyire gőzöd sincs arról, miként működik az állatvilág. :D A farkasoknál a béta a második helyen áll ranglétrán az összes közül.... Az omega az utolsó.

De az is lehet hogy csak az taszítja őket hogy állatokhoz hasonlítod magad.

2019. jan. 23. 21:26
 18/20 anonim ***** válasza:
66%
Keress egy kappa-nőstényt.. Az ilyen szintű kérdésre már csak ezt tudom mondani.. :D
2019. jan. 23. 22:39
 19/20 anonim ***** válasza:
Edzeni próbáltál már?
2019. jan. 23. 23:04
 20/20 anonim ***** válasza:
63%
Költsd a pénzed PUA tanfolyamokra. A PUA nyelvet már beszéled. :D
2019. jan. 24. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!