Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Járnátok olyan nővel, aki minden este Badoon ad ingyenes live műsort és több száz férfi nézi?
Figyelt kérdés
2019. jan. 22. 21:21
11/12 anonim válasza:
Aki ingyen csinál ilyet valószínű nagyon önbizalomhiányos és a több száz férfi aki nézi, dicséri ad neki önbizalmat. Nő vagyok én is, de ha férfi lennék inkább én is elkerülném. Az ilyen nem tud leállni szerintem kapcsolatban sem.
12/12 anonim válasza:
Nem, sőtt nálam már az instagram is feszegeti a határokat elfogadás terén...
Nem kell magamutogató, lájkgyűjtő nő!
Érett, értelmes, célokkal teli nő kell!
Aki arra élvez hogy mindenét feltegye a netre azzal nem lennék egy hullámhosszon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!