Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyire fontos a feszes, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire fontos a feszes, nem lógó mell?

Figyelt kérdés

Itt olvasgatva néha kezdem azt hinni, én vagyok az egyetlen nő, akinek nem szilikont megszégyenítően feszes és kerek a melle.

Eddig 2 tartós és egy rövidtávú kapcsolatom volt, soha senki nem szólt érte, de lehet, csak tapintatosak akartak lenni, vagy nem tudom.

De rendesen fáj olyanokat olvasni, hogy ha egy nőről kiderül menet közben, hogy a melle nem kerek, feszes, akkor megkérik szépen, hogy öltözzön vissza, és csukja be az ajtót maga után.

Én ennyire nem nézem a külsőt a férfiakon, ha megfog valamivel, akkor már tetszik, eszembe se jutna ilyenekbe belekötni, hogy de hát túl vékony/túl kövér/görbe az orra/nagy a lába/nincs kisportolva, vagy mit tudom én, mit lehet még felhozni.

Néha már komolyan fontolgatom, hogy megcsináltatom, mert mi van, ha a párom is csak kedvességből nem szól érte.

(Nem lóg a térdemig, de mivel nagyobb (F), ezért nem áll égnek fekve, és nem dudorodik felül is, mint egy hibátlan szilikonos)

2019. jan. 20. 22:19
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

1: Bemásolnál ilyen kérdéseket? A legtöbb férfi nem pörög ezen túlzottan. A leglógósabb mellű, legrosszabb alakú nő ismerőseimnek is volt már pár pasija.

2: Lejjebb volt egy kérdés, amiben le lettek pontozva azok, akik leírták, hogy felszínesség, ha a nő elvárja, hogy a férfi magasabb legyen. Most itt meg megfordult a kocka vagy mi? :D

2019. jan. 21. 04:56
 22/38 anonim ***** válasza:
100%

Az én mellem is lóg(csőmmel), ráadásul az egyik jobbra néz a másik balra. És pont telibefo$om, hogy hogy néz ki. :D

(Pedig csak 20 éves vagyok)

Ja és a párom oda meg vissza van érte és istennőként tekint rám(és nem nem "kedvességből" mondja)

2019. jan. 21. 07:44
 23/38 anonim ***** válasza:

*csőmell

Nem megy ez az írás kora reggel😅

Azt is kifelejtettem, hogy mindössze 80A-s

2019. jan. 21. 07:46
 24/38 anonim ***** válasza:

"szóval mindenképpen később kiderülő dolgot kell írjak, hogy ne essen a saját csapdájába, rendben"

Nincs csapda, csak mikor bemásoltad, amit írt a kérdező, pont a mondat elejét hagytad le.

Ez tényleg annyira idegen dolog, hogy ha valaki tetszik, akkor onnantól nem cseszegetem, hogy legyen izmosabb, legyen szexisebb, stb.?

2019. jan. 21. 09:31
 25/38 anonim ***** válasza:
#24. Ok. Kezdjük azzal, hogy maga a kérdés eleve csak provokáció. Fél 11 után lett feltéve, hátha valaki jelentené, majd a kérdező eltűnt mint a kámfor, és röhög a markába. Valószínűleg egy unatkozó hülyegyerek, és én vagyok az ostoba, hogy ráugrottam erre a szarra. De ha magát a kérdést vesszük, és semmi különbséget nem látok a között, hogy valakinek nem tetszik a másik, mert az alacsony, vagy azért, mert lóg a melle. Pont ugyanannyira külső tényező mindkettő. Tényleg lehagytam a kérdés elejét, mert az egész sor egy nagy provokáció. "ha megfog valamivel, akkor már tetszik," De nem fogja megfogni pl a magassága, vagy a túl vékony teste, vagy a túl görbe orra miatt. Az egész egy paradoxon. Egyszerűen ha tényleg egy pasival rendelkező nő a kérdező, akkor rohadtul kényelmes azt állítani, hogy őt nem zavarnák a külsőségek, mert ott van mellette a tökéletes barátja, ezért nem kell emiatt senkit sem visszautasítania. És ettől olyan alávaló ez a kérdés.Egy nagy képmutatás az egész.
2019. jan. 21. 09:56
 26/38 anonim ***** válasza:

Ezek szerint akkor neked a megalázás semmiség.

Naponta elmennek mellettem férfiak, akiknek nem kellek, mert nem tetszik nekik az arcom, vagy a hajam, vagy a súlyom. Ez egy normális dolog. Nem megalázó.

De az, hogy kiválaszt, elmegyünk egy lakásra, levetkőztet, majd elfintorodik, és azt mondja, öltözzek és menjek, az megalázó.

Itt az, hogy MIÉRT tetszik meg, lényegtelen. Itt az a lépés le van tudva, a következő lépésről beszélünk.

2019. jan. 21. 10:03
 27/38 anonim ***** válasza:
#26 Nem, egyáltalán nem semmiség, de amit a kérdező leírta, az eleve nem egy létező jelenség. Nem véletlenül nem ír, mivel nem tud egy árva példát sem mutatni erre. Vagy veled már történt? Nem vele nem, pedig volt már 3 rövidtávú kapcsolata. De nem is ez a bajom, hanem az, hogy provokatív, képmutató hazugság az egész kérdés.
2019. jan. 21. 10:08
 28/38 anonim ***** válasza:
Olyan nem volt, hogy felöltöztettek, de olyan igen, hogy olyan tetszett meg, aki amúgy nem tetszett volna.
2019. jan. 21. 10:42
 29/38 anonim ***** válasza:
#28 velem is volt hogy olyan tetszett meg, aki egyébként nem tetszett volna, de nem is mi tettük fel ezt a kérdést. :)
2019. jan. 21. 11:09
 30/38 anonim ***** válasza:
De én mégis értem, amiről beszél
2019. jan. 21. 11:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!