Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire fontos a feszes, nem lógó mell?
Itt olvasgatva néha kezdem azt hinni, én vagyok az egyetlen nő, akinek nem szilikont megszégyenítően feszes és kerek a melle.
Eddig 2 tartós és egy rövidtávú kapcsolatom volt, soha senki nem szólt érte, de lehet, csak tapintatosak akartak lenni, vagy nem tudom.
De rendesen fáj olyanokat olvasni, hogy ha egy nőről kiderül menet közben, hogy a melle nem kerek, feszes, akkor megkérik szépen, hogy öltözzön vissza, és csukja be az ajtót maga után.
Én ennyire nem nézem a külsőt a férfiakon, ha megfog valamivel, akkor már tetszik, eszembe se jutna ilyenekbe belekötni, hogy de hát túl vékony/túl kövér/görbe az orra/nagy a lába/nincs kisportolva, vagy mit tudom én, mit lehet még felhozni.
Néha már komolyan fontolgatom, hogy megcsináltatom, mert mi van, ha a párom is csak kedvességből nem szól érte.
(Nem lóg a térdemig, de mivel nagyobb (F), ezért nem áll égnek fekve, és nem dudorodik felül is, mint egy hibátlan szilikonos)
1: Bemásolnál ilyen kérdéseket? A legtöbb férfi nem pörög ezen túlzottan. A leglógósabb mellű, legrosszabb alakú nő ismerőseimnek is volt már pár pasija.
2: Lejjebb volt egy kérdés, amiben le lettek pontozva azok, akik leírták, hogy felszínesség, ha a nő elvárja, hogy a férfi magasabb legyen. Most itt meg megfordult a kocka vagy mi? :D
Az én mellem is lóg(csőmmel), ráadásul az egyik jobbra néz a másik balra. És pont telibefo$om, hogy hogy néz ki. :D
(Pedig csak 20 éves vagyok)
Ja és a párom oda meg vissza van érte és istennőként tekint rám(és nem nem "kedvességből" mondja)
*csőmell
Nem megy ez az írás kora reggel😅
Azt is kifelejtettem, hogy mindössze 80A-s
"szóval mindenképpen később kiderülő dolgot kell írjak, hogy ne essen a saját csapdájába, rendben"
Nincs csapda, csak mikor bemásoltad, amit írt a kérdező, pont a mondat elejét hagytad le.
Ez tényleg annyira idegen dolog, hogy ha valaki tetszik, akkor onnantól nem cseszegetem, hogy legyen izmosabb, legyen szexisebb, stb.?
Ezek szerint akkor neked a megalázás semmiség.
Naponta elmennek mellettem férfiak, akiknek nem kellek, mert nem tetszik nekik az arcom, vagy a hajam, vagy a súlyom. Ez egy normális dolog. Nem megalázó.
De az, hogy kiválaszt, elmegyünk egy lakásra, levetkőztet, majd elfintorodik, és azt mondja, öltözzek és menjek, az megalázó.
Itt az, hogy MIÉRT tetszik meg, lényegtelen. Itt az a lépés le van tudva, a következő lépésről beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!