Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdekelnek a lányok szinte egyáltalán?
21 vagyok és nem érzem szükségét barátnőnek. Gyakran vagyok lány az egyetem kapcsán lányok társaságában, de nem tetszik külsőre senki sem. Egy-két lány van csak akire ha ránézek azt mondom, hogy basszus, de szép/de jó alakja van, de annyit ők sem érnek számomra, hogy megpróbáljak velük ismerkedni.
Néhányan lájkolják a képeimet is random módon, vagy visszahallom, hogy tetszem ennek is meg annak is, tehát esélyem volna, de mégsem mozgat meg senki. Meg kedvem sincs senkihez, ha most arra gondolok, hogy ki kellene bújnom a házból ebbe a hidegbe valakiért, el is megy az életkedvem.
Mindenki a lányokkal nyaggat. Haverok, rokonok és már én is elhiszem, hogy valami nincs rendjén még ha csak annyiból is, hogy nincs semmi szexuális étvágyam.
Szerintem ne görcsölj erre rá :) ez most bénán hangzik, de úgyis megismersz majd valakir aki megfog a többi jön magától.
A legtöbb palinak először a farka választ :D
Vagyis mindez jelentheti azt, hogy valami nincs rendben a hormonjaimmal?
Milyen betegség állhat a háttérben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!