Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, Pasik, nektek eddig mi a tapasztalatotok az internetes ismerkedésekről?
Legyen az Tinder, Badoo ...stb...Több negatív,esetleg pozitív élményeitek voltak már? El jutottatok esetleg randiig ,vagy esetleg tovább is, mármint lett belőle tartós kapcsolat? Csak nekem van akkora baromi nagy szerencsém,hogy csak a hülye bunkók találna meg?
Idióta kommenteket nem kérnék,komoly válaszokat viszont annál inkább ! (:
Nekem társkereső oldalakról nincs jó tapasztalatom, minden kis beszélgetés, amibe ott keveredtem, unalmas és buta volt. Kicsit sugárzott a srácokból a "b*szni akarok" vagy a "nekem bárki jó csak legyen már valaki" érzés.
Jobban szeretek más oldalakon ismerkedni, olyanokon, ahová az emberek nem direkt csajozni/pasizni járnak.
Végül instagramról lett tartós kapcsolatom, miután rákerestem olyan hashtagekre, amik engem érdekelnek, és feldobta a mostani barátom profilját.
Szerintem egy férfi az esetek nagy részében nem olyan nővel ismerkedik aki kifejezetten az ideálja hanem akinél úgy érzi van esélye, ez süt is róluk, főleg interneten ismerkedő férfiak szinte mind ilyenek (mindegy ki csak legyen).
Azzal alakít ki kapcsolatot a sok átlagos csajból aki nem hajtja el
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!