Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen kor miért sértődnek meg és többnyire lépnek is le a nők?
14es!
Hat most benezted! Én nem akarok gyereket...nincs az a faszi akinek szülnèk!
Az a néhány rongyos tízezer van akinek nagyon sok pénz. A többség továbbra is szaros 150-200ezer forintot keres.
És létezik örökbefogadás is. Az anya nemcsak az apa életét keseríti meg, de a gyerekét is, apa nélkül a lelki világa sérül.
Vagy épp hogy apa nélkül nem sérül! Nekem apámmal sérült...egy idegroncs voltam amig el nem költöztem.
Az a szaros 10 20ezer meg nem eleg az elejen a pelenkára meg esetlegesen a tápszer! Jóval több pénz egy gyerek...ne vicceljunk már!
Ezért kell használat uták leellenőrzi a gumit.
22/L
Utolsó, miért, szerinted a gyerek ingyen van? Elárulom,a családi pótlék a pelenka árát sem fedezi egy hónapban. A gyerektartás meg a gyerekre fog menni, ő pedig kiesik a munkából, hogyan járna már jól?
Aki meg azt írja, hogy a gumit kilyukasztja egy elmebeteg nő: te mondd, ennyire alja vagy, hogy neked csak elmebeteg jut? Vidd te magaddal, akciónál kapd elő és kész. Én továbbra is kérdezném a kérdezőtől, hogy hány ilyen tapasztalata volt. Mert kétlem, hogy sok lenne, mint írtam, hacsak nem kőgazdag és ribiket dug, de az már más tészta.
Normális ember csak olyannal létesít nemi kapcsolatot, akiről előtte meggyőződik, hogy egy jóravaló, értelmes nő. Aki válogatás nélkül kefél, az meg viselje a következményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!