Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sosem volt barátnőm. Ti is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem volt barátnőm. Ti is szomorúak lennétek ennyi idősen?

Figyelt kérdés

Pár hét múlva 22 leszek, és azon gondolkozom, hogy mekkora szerencsétlen vagyok, hogy ennyi idő alatt sem sikerül összehoznom egy normális kapcsolatot. Már nagyon zavar ez. Csak telik az idő, de változni nem akar semmi, pedig próbálkozom.

Ti is szomorúak lennétek ennyi idősen, ha itt tartanátok?

2019. jan. 12. 12:15
1 2
 11/14 3.14159265357989 ***** válasza:

Lány vagyok, és egy évvel fiatalabb nálad, de én sem jártam még senkivel sem. Régen nagyon szerettem volna, mert ezt láttam magam körül, és úgy éreztem, ez tesz normálissá, egy közösség részévé, hasonlóvá a többi emberhez. Ma már belátom, hogy ez csacsiság volt. Sajnos én nagyon rossz indokok miatt akartam volna, és nem azért, mert volt egy ember, aki ennyire megfogott, vagy azért, mert romantikára meg összebújásra meg ilyenekre vágytam, egyszerűen azért kellett volna, mert "majdnem mindenki másnak volt". Utólag én nagyon örülök, hogy nem talált meg ekkortájt senki, a lehető legrosszabb lett volna, ha történik valami ilyesmi akkor. Szóval én nem szomorú vagyok emiatt, hanem inkább boldog, mert rájöttem, hogy nem ez az életem fő fókusza, és vannak számomra sokkal fontosabb dolgok az életben, az én életemnek nem kifejezett célja, teljesítendő feladata, hogy "legyen már végre valakim".

Mondjuk csak pár sort írtál le a helyzetről, de szerintem a te sztorid merőben más, mint az enyém. Mindazonáltal én minden jóindulattal azt ajánlom, hogy gondolkodj el rajta, miért szeretnél párkapcsolatot? :) Lehet, hogy te sem a jó indokokért vágysz rá (pl haveroknál menőzés), de az is lehet, hogy teljesen rendben vagy e téren (pl vágysz a törődésre). Mindenesetre megéri magadba nézni, és mélyen elgondolkodni.

Illetve még egy másik kérdés: van valami, bármi nagyobb célod az életben, az életeddel? Teszem azt, jó cél például: megvenni álmaim autóját, saját pékséget/konditermet/szerelőműhelyt/akármit nyitni, felfedezni egy új csillagot, elvégezni valami egyetemet, profi séffé válni, új gazdit találni 100 árva kutyának, saját bort gyártani, kiadni egy könyvet, találkozni a kedven zenekarom frontemberével, 100.000 feliratkozó a youtube-csatornára, de akár: minél jobb lenni a hobbimban, alkotni valami kreatívat minden nap, kb bármi jó lehet, amit te értékesnek tartasz. :) De szerintem pl az egy kicsit káros, ha életcélodnak azt tartod, hogy "felszedni egy db lányt", így nagyon rágörcsölsz, ennek így nincs értelme. Tartozol magadnak is annyival, hogy többre kalibrálod ennél az életed, és keresel mást is, ami értékes neked. :) A barátnőzés meg megmaradhat a bakancslistád egy pontjának; és azért a fenti példa-célok sem egyforma nehézségűek, nem kell mindenkinek Oscart nyernie ahhoz, hogy boldog legyen. :D Sőt, az is eredményezhet egy tartalmas, eredményes életet, ha tényleg apróbb dolgokból álló (pl megkóstolni a legjobb cseh sört, francia macaront enni, utazni az Orient-expresszen, bármi igazából) bakancslistát próbálsz teljesíteni. Csak legyen valami, ami motivál, előre visz, és ne legyen kedved azon szomorkodni, ami (még) nem volt, nincs. :)

2019. jan. 12. 19:37
 12/14 anonim válasza:
Én nem lennék szomorú a helyedben. Legalább te nem olyan vagy aki minden héten más lánnyal van. Hidd el hogy a normális lányok ezt még értékelni fogják. 21/l
2019. jan. 12. 22:30
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem a vágyaink után kell kajtatnunk, hanem meg kell tanulnunk lemondani a vágyainkról. Mert igazán boldog emberek csak ekkor lehetünk.
2019. jan. 13. 02:49
 14/14 anonim ***** válasza:
12-es nem fogják értékelni kérdező egyáltalán
2019. jan. 13. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!