Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, amit néhányan állítanak, hogy a nőknek igazából sokkal fontosabb a külső, mint állítják?
Vagy akár fontosabb, mint a személyiség. Vagy legalábbis van egy külső minimum, ami alatt nem számít a személyiség. Lásd pl. ezt a videót: https://www.youtube.com/watch?v=wae4DiqsYlk&t=634s
Itt a sötétben nagyon szimpatikus volt egy nőnek a férfi, de mikor meglátta, és nem volt jó külsőleg (csak átlagos), visszakozott. A legvégén elmagyarázza a videós, szerinte miért van ez a jelenség.
Mikor értitek már meg, hogy a belső nem is a bunkó, flegma (ez csak a proli nőcskéknek jön be) és nem is elég az, hogy rendes ember. Ha nem illünk össze, nincsenek közös céljaink, nem izgalmas vele beszélgetni, nem érdekel, attól függetlenül, hogy néz ki.
A videó nem érdekel, mert nem bizonyít semmit. Lehet, hogy az egyik átlagos pasitól viszolygok, a másik meg vonz. (Pattintottam már jó pasit is meg átlagost is, nem ezen múlik)
És nyilván mindenki megfigyelte már azt a jelenséget nemtől függetlenül, hogy beszélget valakivel online, akár itt is, majd találkoznak és nem jön be. Nincs vele baj, átlagos, okés...de nem jön be. Volt pasi aki nekem mondta a randi után, hogy nincs meg a kémia, volt akinek én mondtam. Sokszor kölcsönös volt a közöny, pedig írásban oda meg vissza voltunk egymásért. Teljesen felesleges a nőkre kiélezni a helyzetet, mert mindkét nemre igaz, hogy a külső az ami megfog, de ha nincs mögötte olyan belső amire szüksége van az illetőnek, úgysem fog működni. Persze mindkét nemben vannak felületes emberek akik csak a külsőre mennek, de szerintem ez nem annyira gyakori mint amennyire be akarják itt állítani egyesek.
Nem. Nekem általában nem jönnek a "jópasik" csak azért, mert jól néznek ki.
És eddig kb. mindenki, akibe beleszerettem, nem a külsejével fogott meg.
Most például egy olyan férfivel alakul kapcsolat, akit már 3 hónapja ismerek, éd az elején azt mondtam, hogy ha valaki, hát ő biztos nem. Abszolút nem az esetem, külsőre nem nagy szám, de azért ad magára. A szemei viszont gyönyörűek, a kisugárzásával együtt. Pár nagy beszélgetés után teljesen belehabarodtam.
#14 A férfiaknak csak a szex számít, meg hogy legyen nagy csöcsöd. Ha ez megvan, bármit megtehetsz velük.
Hát persze...azért mert te nem vagy képes 1 normális nőt sem találni, még nem kéne általánosítani!
KülsőSÉGEK! Tehát a külső MELLETT a macsó, domináns, teremtés koronája viselkedés, sikeresség látszata.
Az igazi belső értékek általában nem nagyon számítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!