Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti erről mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Mondjuk adva van egy lány, akivel összejössz. Nem jártok, csak találkozgattok. Valakivel, akiről úgy tudod férjnél van, gyűrűt is visel. Majd kiderülne valójában szingli, a munkahelyen kell viselnie a gyűrűt, hogy az ügyfél komolyabb, megbízhatóbb, férjes nőnek gondolja, és ezt a szerepet használja a pasiknál is, mert így nem kell magyarázkodnia, hogy miért nem akar elköteleződni, nem kell folyton együtt lennie valakivel, nem piszkálja folyton a srác, és akár több vasa is lehet a tűzben.2019. jan. 9. 10:37
1/6 anonim válasza:
Nem kezdenék olyannal, aki(ről azt hiszem, hogy) kapcsolatban van.
2/6 anonim válasza:
" a munkahelyen kell viselnie a gyűrűt, hogy az ügyfél komolyabb, megbízhatóbb, férjes nőnek gondolja"
Pont az ellenkezőjét.
32/f
3/6 anonim válasza:
Ez érdekes, mert akik hordják a gyűrűt, azok közül elég sok kapható kalandra. Ügyfelek végett? 5 perc beszélgetés 1000 szer többet mond mint egy gyűrű.
4/6 anonim válasza:
Ha kapcsolatban van, akkor nem kőzeledek felé, a gyűrű pedig arra utal.
5/6 anonim válasza:
Én ott megakadtam, hogy összejövünk, de nem járunk. Ennek a tetejében elvileg férjezett, és ha már ilyen jól "összejöttünk", akkor jövök rá, hogy szingli. És hogy fokozzuk, húzgálja a fél város mellettem.
Annyira wtf, hogy nem is pocsékolnám rá az időt.
6/6 anonim válasza:
Ez a leírás most egy kicsit bonyolult nekem. Én nem bánnám végül is, ha lenne férje, párja, csak ne hazudjon. Ezeket a dolgokat az elején kell tisztázni, és rá bíznám, hogy mit akarna tőlem. Lennék tehát a szeretője vagy valamilyen titkos kapcsolata, csak ne hazudjon, én is tudjak arról, hogy van valakije.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!