Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi magányos lány a plázákban? Barátjuk, barátnőik sincsenek?
Nagyon csinos lányok pedig, és a legtöbbnek ilyen szomorú, keserű arca van. Csak azt látni, hogy egyik boltból száguldanak be a másikba, aztán egyedül üldögélnek egy padon, kávézóban, étteremben.
Én nem tudok egyedül menni ilyen helyekre, hülyén érezném magam.
Ti mentetek már oda ilyen lányhoz?
Már bocs, de egyedül szeretek vásárolni, és miért ne ehetnék, ihatnák valamit?
És rohadtul nem szeretem, ha zaklatnak közben pasik.
Hát utoljára karácsony után voltam plázában, akkor rohantam, mert gyorsan kellett valami ajándékot vennem ismerősnek. Akkor nem örültem volna, ha leszólítanak. Viszont már volt olyan, hogy élelmiszert vásárolva szólított le egy férfi, abban nem volt semmi kellemetlen, csak már akkor volt barátom. Tehát én nem tartom ezt ördögtől valónak ezt a fajta ismerkedést.
Mondjuk én nem vagyok szép nő, de általában komor az arcom az ilyen helyeken, mert utálom a plázákat, pánikrohamom lesz.
" csak már akkor volt barátom"
Igazából minden nőnek van (és nem, nem csak "kamu hazugság", hanem tényleg), ezért is értelmetlen bárkivel is beszélgetni, bárhol ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!