Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet nőket hódítani jogsi és kocsi nélkül?
Figyelt kérdés
Ahogy látom, a mai nők legalább 80%ánál ez alapkövetelmény.2019. jan. 3. 03:17
11/21 anonim válasza:
Röviden, tömören: sehogy. Nem 80% az, hanem 100%.
12/21 A legrosszindulatúbb válasza:
Kb. sehogy. Sokkal kevesebbnek érzi magát egy olyan nő, akinek a barátja nem rendelkezik se kocsival, se jogsival.
13/21 anonim válasza:
Van kocsim, de metró mellett lakom. Gyakran járok programokra a belvárosba (dugó és parkolási nehézségek), így általában metrózom. Nem szoktak a nők panaszkodni, színházba, étterembe is mentem metróval randira.
Eddig egy csaj volt, aki már az ismerkedés fázisban bejelentette, hogy ő nem trolizik randin, mert ő olyan nő. Neki nagyon hálás voltam, mert rögtön tudtam passzolni.
14/21 anonim válasza:
Vidéken az autó elsőszámú közlekedési eszköz. Bp-en az autó inkább státuszszimbólum amit többnyire lehet nélkülözni/lehet persze virítani miért ne alapon / de lehet kidobott pénz fenntartani. Más kérdésnél már írtam hogy az excsaj családjának a összvagyona közelében sem volt a budai lakásom értékének... mégis mikor randizni/talizni jártam hozzá vonattal, velem példálózott az ismerőseinek hogy ő annyira nem anyagias hogy még egy olyan sráccal is szóbaáll akinek nincs kocsija... hát csírájában felszabadítottam őt ettől az áldozathozataltól amint fülembe jutott
15/21 anonim válasza:
Mi 7 éve vagyunk együtt, a férjem jogosítványa kb. 2 éves. Budapesten éltünk, ott nem volt létfontosságú az autó.
16/21 A kérdező kommentje:
Ha csak Budapesten lehet kocsi nélkül barátnőt találni, akkor oda kell költöznöm bármi áron. :)
2019. jan. 3. 10:34
17/21 anonim válasza:
Vidék más. Amikor 2 óránként megy busz egy forgalmasabb helyen (de van olyan falu, ahova naponta összesen 2x), akkor ott muszáj a kocsi.
Egy város mindig más.
18/21 peca1000 válasza:
Szerezz jogsit, vegyél autót.
Több nő közül válogathatsz.
Hajrá! :)
19/21 anonim válasza:
Érdekes,faluban és vidéken is laktam,és mégis volt pasim,és nem lett közben jogsija,és nem is tervezi. Akkor most ez hogy fér bele a 100 %-ba? Biztos csak hazudik mindenki aki leszarja a kocsit,ugye?
20/21 anonim válasza:
#12 Ja és örülök hogy te így aggódsz,de nem,semmivel sem érzem magam kevesebbnek attól hogy a pasimnak nincs jogsija. Attól érezném magam kevesebbnek ha ütne-vágna,szidna. Ha attól érzem magam kevesebbnek hogy a pasim milyen drága cuccot tud felmutatni és milyet nem,az már nem az ő gondja.Ott már komoly önértékelési gondok lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!