Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol szeretnek szórakozni /...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attila-m44 kérdése:

Hol szeretnek szórakozni / ismerkedni a 40 körüli nők?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretném olyan helyekkel bővíteni a szórakozóhelyeim körét, ahová korosztályombeli nők (én 44 vagyok) járnak szórakozni, akik párkeresésre nyitottak, és ennek ott jelét is adják :-)

Amikor a válás után önálló életem lett, kíváncsiságomtól vezetve rengeteg olyan dologba belevágtam, amibe előtte sose - és ezt élveztem is !

Sportolni kezdtem, görkoris klubok rendezvényeire járok, hobbiból nyelvsuliba iratkoztam, emellett borkóstolókra járok, kávéházakba, teaházakba, koncertekre, de a belga sört (és a csigát :-) ) sem vetem meg. Legújabbak pedig a jégkori nappal és a jégdiszkó éjszaka.

Próbáltam olyan dolgok felé nyitni, amit hozzám hasonló nők is művelnek, és én is szívesen csinálok. (Sajna a munkahelyem ivararánya igen rossz.)

Rengeteg ember közt megfordultam ezeken a helyeken, szerintetek sikerült velük javítani az esélyeimet ? Hát nem.

A görkoris találkozók tele vannak halált megvető tinédzserekkel, a maradék pedig családos. A nyelvsuliban az egyetlen korban szóba jöhető nőre 4 pasi jutott. A borkóstoló hölgyközönségének figyelme a többi barátnőre összpontosul, és semmi jelét nem adják, hogy örülnének egy környező pasi lépésének. Koncertre mindenki baráttal jön és megy is. Metrón mindenki lehorgasztott fejjel csetel. Akkor meg honnan tudjam, ki az, aki örülne, ha lépne felé valaki ? Mégse mehetek oda minden nőhöz egyesével :-(

A legmeglepőbb (nekem), hogy egy ugyanezt az utat kijárt és ugyanezen fennakadt nő írását leltem meg a neten, aki ugyanezeket a köröket lefutva nem értette, hol vannak az értelmes partiképes 40-es férfiak. Könyörgöm, ITT !!!!! Meg az összes többi fentebb felsorolt helyen :-)

Tehát, még egyszer a kérdés : hol szórakoznak, hol ismerkednek a 40-es nők ?

2018. dec. 17. 00:54
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Érdekes gondolat... aki ilyennel nyit, mint te, mindenre gondolnék, csak arra nem, hogy ismerkedni akar :-(

Sokkal inkább arra, hogy pl. egy frissen véget ért történet traumáit a felé forduló ártatlanokon vezeti le. Vagy szimplán öntudattúltengése van és lenézi a pasikat. Kinek hiányzik bármelyik is ?

2018. dec. 18. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!