Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vagyok lusta csajozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok lusta csajozni?

Figyelt kérdés
Vágyom is egy barátnőre meg nem is. A szex nem hiányzik, nem dugnám meg a barátnőmet csak néha hiányzik, hogy nincsen mellettem senki sem. Töketlen és lusta is vagyok, hogy bármit tegyek.

2018. dec. 12. 17:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
*szal le vagy hangolva és már nem nagyon hoz lázba semmi, ez a világ; látod, hogy milyenek az emberek egymással, neked meg el kell folytanod az akármennyire is értékes gondolataidat, nem oszthatod meg senkivel, mert az emberek körülötted nem kíváncsiak rád, talán már nem is mersz feléjük nyitni
2018. dec. 12. 19:02
 12/13 anonim ***** válasza:
86%
Ha lusta vagy csajozni, akkor pasizzál.
2018. dec. 12. 19:03
 13/13 anonim ***** válasza:
65%

Mert ez az egész csajozás tipikusan olyan dolog, ami a befektetett energiát, időt és pénzt nem éri meg.

Ha pedig nem is vágysz a szexre, akkor tényleg nem éri meg a befektetett energiát.

Az pedig, hogy nincs senkid, csak pozitívum. Békében élheted az életed saját magad, mások hülyeségeitől mentesen.

2018. dec. 12. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!