Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem használjuk ki az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem használjuk ki az orosz-ukrán konfliktust arra, hogy megoldjuk a magyar férfiak társkeresési problémáit?

Figyelt kérdés

Az orosz és ukrán nők világhírűen gyönyörűek. Miért nem lehet az a feltételünk, hogy mi nem veszünk részt a konfliktusban ha esetleg eszkalálódik a helyzet, viszont a háborús tartományokból menekíthetik ide a nőket? Akkor az segítene megszüntetni a férfitöbbletet, ráadásul még szép nők is jönnének ide, és senkinek sem lenne oka panaszra. Még egy lúzer magyar srácnak is lehetne hamvas kis ukrán/orosz barátnője.

De nem... az impotens kormányunk tuti az lesz, hogy semmi ilyesmit nem fog javasolni, csak még jobban megszívat minket.

2018. dec. 12. 12:57
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
93%
Hát Te mindenképpen csak látnád őket! 🤣
2018. dec. 12. 19:25
 22/25 anonim ***** válasza:
33%

#6 vagyok. Már nem azért, de aki engem lepontozott, annak volt más oka a frusztrációján vagy irigységén kívül?

Tiszta szánalom, ami itt megy. Frusztrált, komplexusos férfiak és nők ekézik egymást nap mint nap.

2018. dec. 12. 19:30
 23/25 anonim ***** válasza:
81%

Komolyan mondom már olvastam itt Arab , Japán , Pakisztáni... nők importjáról hogy a Kormány hozza be őket. Azt mégis hogy ?

Csúnya gonosz Gyuri bácsi takarodjál, de nők am jöhetnek ?

Am van Orosz csaj ismerősöm, de az a luzer (kérdező) akkor se kapná meg ha nem lenne MO-n egy pasi se.

Egy DB9-es Aston Martin-al TE nem tudsz versenyezni.

Meg fizetni az utazásait és a vásárlásait. Csak a napszemüvege 50 ezer luzerkém.

Komolyan nem tudom h az ilyen kérdéseken sírjak v röhögjek. Menj inkább egy prostihoz.

2018. dec. 12. 20:41
 24/25 anonim ***** válasza:
97%
Tudod,rengeteg orosz és ukrán ,sőt román nő nem ide jön társkeresés céljából,hanem Törökországba.Hidd el,tudom,éveket éltem ott,ismerek is jópár orosz nőt./én is nő vagyok/.Szóval,ott tárt karokkal fogadják őket a férfiak,meg vannak őrülve értük.És mivel ott az a szokás,hogy pár hónap után feleségül veszik őket,mind ott marad és családot alapít.Tényleg szépek,ezért válogathatnak a gazdag,de legalább jómódú férfik közül.Ott még egy átlagos családban is a nő eltartott,az anyagiakat a férfiak teremtik elő.Szerinted inkább ide jönnének?Nem akarlak bántani,de az írásodból azt veszem ki,hogy Te valószínüleg nincstelen vagy,legfeljebb albérletben élsz.Evvel nem fogsz orosz barátnőt találni.Milliószor talál nálad jobbat.
2018. dec. 12. 23:58
 25/25 anonim ***** válasza:

Kérdező te vagy itt az egyik leghülyébb ! 😂 De ahogy más ís írta, bárhonnan jöhetnének ide nők , a Holdról is! Akkor se lesz a te fajtádnak barátnője ! Most sem a általad érvelt férfi többlet miatt vagy egyedül ! Hanem mert bolond frusztrált lehetsz, csóró , és szarul nezhetsz ki ! Vagy ezek mind együtt .

Ha Magyaroszágon 9 millió nő élne , akkor sok egyedülálló nő lenne ! De a nem megfelő férfiakkal akkor sem jönne össze egyik sem !

2018. dec. 18. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!