Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem használjuk ki az orosz-ukrán konfliktust arra, hogy megoldjuk a magyar férfiak társkeresési problémáit?
Az orosz és ukrán nők világhírűen gyönyörűek. Miért nem lehet az a feltételünk, hogy mi nem veszünk részt a konfliktusban ha esetleg eszkalálódik a helyzet, viszont a háborús tartományokból menekíthetik ide a nőket? Akkor az segítene megszüntetni a férfitöbbletet, ráadásul még szép nők is jönnének ide, és senkinek sem lenne oka panaszra. Még egy lúzer magyar srácnak is lehetne hamvas kis ukrán/orosz barátnője.
De nem... az impotens kormányunk tuti az lesz, hogy semmi ilyesmit nem fog javasolni, csak még jobban megszívat minket.
#6 vagyok. Már nem azért, de aki engem lepontozott, annak volt más oka a frusztrációján vagy irigységén kívül?
Tiszta szánalom, ami itt megy. Frusztrált, komplexusos férfiak és nők ekézik egymást nap mint nap.
Komolyan mondom már olvastam itt Arab , Japán , Pakisztáni... nők importjáról hogy a Kormány hozza be őket. Azt mégis hogy ?
Csúnya gonosz Gyuri bácsi takarodjál, de nők am jöhetnek ?
Am van Orosz csaj ismerősöm, de az a luzer (kérdező) akkor se kapná meg ha nem lenne MO-n egy pasi se.
Egy DB9-es Aston Martin-al TE nem tudsz versenyezni.
Meg fizetni az utazásait és a vásárlásait. Csak a napszemüvege 50 ezer luzerkém.
Komolyan nem tudom h az ilyen kérdéseken sírjak v röhögjek. Menj inkább egy prostihoz.
Kérdező te vagy itt az egyik leghülyébb ! 😂 De ahogy más ís írta, bárhonnan jöhetnének ide nők , a Holdról is! Akkor se lesz a te fajtádnak barátnője ! Most sem a általad érvelt férfi többlet miatt vagy egyedül ! Hanem mert bolond frusztrált lehetsz, csóró , és szarul nezhetsz ki ! Vagy ezek mind együtt .
Ha Magyaroszágon 9 millió nő élne , akkor sok egyedülálló nő lenne ! De a nem megfelő férfiakkal akkor sem jönne össze egyik sem !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!