Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a PUA férfiak még fizetnek is a "kolbászfesztivál"-ért?

Figyelt kérdés

Rengetegen sírnak itt, hogy mekkora férfitöbblet van főleg neten és a szórakozóhelyeken, erre most látom, hogy már nem csak a Siófoki nyári PUA táborok vannak, de már ilyen is van, hogy budapesti téli tábor, ahol közösen mennek belvárosi szórakozóhelyekre a PUA-k, csomagtól függően 150-250 ezer forintért...

Most úgy őszintén, miért fizetnek ki ennyi pénzt amikor nem kapnak semmit, 1-2 hostess lányon kívül mindenki férfi és mindegyik kiéhezett aki dugni akar. Hiába adják be nekik a gyógyszöveget, hogy ti haverok vagytok mert nektek közösek a céljaitok, valójában echte konkurenciái egymásnak, ha csajozásról van szó egy szórakozóhelyen. Tehát nem elég, hogy alapvetően férfitöbblet van, nem elég hogy annyi a külföldi pasi a budapesti szórakozóhelyeken, de még fizetnek 200 rongyot azért, hogy +30 kiéhezett férfival elmehessenek szórakozóhelyre?

2018. dec. 11. 16:33
 1/10 anonim ***** válasza:
87%

:D

Mindenkinek kell valami hobbi.

2018. dec. 11. 16:34
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
nem tudom mi az a pua, de az emberek egyre butábbak...
2018. dec. 11. 16:39
 3/10 anonim ***** válasza:
36%

Jobb lenne, ha a prostiknak fizetnének, vagy mi? Társaság, szórakozás.

P.S. soha nem fizetnék ilyenért, de ez téged miért zavar?

2018. dec. 11. 16:41
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
@3: Igazság szerint megérné azt a néhány percet, amíg átgondolja az ember, hogy akkor melyiknek van több értelme: 10 kör egy normálisabb prostival, vagy ugyanezt a pénz elverni egy átverőtáborra.
2018. dec. 11. 16:55
 5/10 anonim ***** válasza:
91%

4#

Vagy elmenni egy normális pszichológushos, összeszedni magát, fejleszteni a kommunikációját és összeszedni egy normális barátnőt.

2018. dec. 11. 17:38
 6/10 anonim ***** válasza:
37%

"Most úgy őszintén, miért fizetnek ki ennyi pénzt amikor nem kapnak semmit..."

Nézd, ez pontosan olyan, mint a társkereső oldal. Maguktól elszállt nőkért küzdenek, miközben azok a legjobban kinéző férfiak kivételével az összes többit levegőnek nézik. Semmi értelme az egésznek, mégis tele vannak férfiakkal, akik még fizetnek is érte. Miért? Mert a férfiak többségének minden szalmaszálba bele kell kapaszkodnia, hogy jusson valamire a társkeresés terén, így aztán ne csodálkozzunk, ha még ilyen baromságra is vetemednek.

2018. dec. 11. 17:58
 7/10 anonim ***** válasza:
61%
Mert egyedül félnek, hordában meg azt hiszik kevésbé gázosak
2018. dec. 11. 18:15
 8/10 anonim ***** válasza:

250 / este?

Izé... nem vagyok tisztában a pontos tarfiákkal, de azt tippelném, hogy ennyi pénzből akár havi 2x is kettyinthetnének egy éven át.

2018. dec. 11. 18:37
 9/10 anonim ***** válasza:
77%
Nem tudom mi az a PUA, valami lúzertovább képzés?
2018. dec. 11. 19:22
 10/10 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező nem 1-2 lány van, rendszerint leszerveznek annyi csajt, hogy rágyőzzenek az összes tanoncra. Ezek beépített hölgyek, többnyire egyetemista csajszik, akiket utána szobára lehet vinni.

Nekem is volt egy ilyen csoporttársam heti 2-3 alkalommal ment, 60e-et keresett 30-40 perc beszélgetéssel + 1-2 perc szobára menetellel, és ezt 2 csoportban kellett csinálnia. Mivel jóban voltunk vele, egy laborcsoport, a jegyzőkönyvírásban nem igazán volt hasznos, de szerzett nekünk is PUA pólókat, továbbá a helyszínekre belépőt és mi is tudtunk szobáztatni csajokat ingyen. Nekem pl. ő vette el, egy ilyen PUA találkozón, meg is lepődött, hogy nem más csajra mentem rá :)

1 évig szinte minden ilyen PUA konferenciára bepofátlankodtunk a szobatársammal, de sajnos lebuktunk, hogy mi nem fizetünk, életem egyik legszomorúbb napja volt, ráadásul a fogamat is kiverte egyik barom szervező!

2018. dec. 11. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!