Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is nehéz barátnőt találni?
Nagyon magányosnak érzem magam pár nélkül. Szerintem akik átlagosak, szépek és normálisak nekik van kapcsolatunk, vagy egyből lesz ha szakít. Nagyon kicsi az esély, hogy találok ilyen lányt úgy érzem. Van esélyem normális, viszonylag szép barátnőt találni 22 évesen? Vagy ahhoz nagyon nagy szerencse kell?
Nekem csak a magasságom ami előnyös.
Sokszor azon gondolkodom, hogy már nincs sok időm mert általában 30 éves kor előtt sokaknak már családjuk van. Tehát akkor még kevesebb "normális" nő marad.
Szerintem te is csak egy depressziós, tehetetlen huszonéves vagy. Ami valljuk be, nem teljesen normális.
35N
Szia,
Én is így érzem. Jön a karácsony is, mindenki boldog, én meg itt vagyok egyedül. Hétköznap dolgozok, hétvégén meg unalom mert mindenki ilyenkor a csajával van. Akárkinél próbálkozok esélytelen.
Ha szeretnél privátban beszélgetni, tapasztalatot megosztani nyugodtan írj rám.
28F
hát akkor nem ha nem a saját szinteden próbálkozol hanem jóval lejjebb :D
de annyit nem ér, én inkább egyedül halok meg mint olyan csajba nedvesítsem a fütyim akihez nem vonzódom
Nagyon nehez...
En tobb mint 20 novel talalkoztam/randiztam kb 2 ev alatt ami azt jelenti hogy nagyjabol minden honapban mas lannyal probaltam ismerkedni mert a legtobb az elso randi utan lekoptatott.
Vegul mar kezdtem feladni es akkor ismerkedtem meg valakivel aki ma mar a felesegem de amerikaig kellett mennem.
Nem bantam meg mert jol megvagyunk es csinos felesegem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!