Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha helyes és sportos vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha helyes és sportos vagyok akkor társkeresőn (pl. Tinder) miért nem akarnak velem ismerkedni a lányok? 23/F

Figyelt kérdés

Nem akarok szexkapcsolatot, normálisan beszélgetnék velük stb. Ott kezdődik hogy valaki elolvassa az üzenetem de nem is válaszol, valaki válaszol de értelmileg nulla és tő mondatokban.

Egy sovány kevésbé helyes srácnak vajon mennyi esélye van akkor ha nekem se jön össze semmi?

2018. dec. 5. 21:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
54%
Nem lehet, hogy túl nyomi, béna üzenetet írsz? (Esélyesen ez a baj)
2018. dec. 6. 06:58
 12/19 anonim ***** válasza:
27%
Mert társkeresőn nem elég helyesnek lenni, hiper-szuper-extra tökéletes arcúnak és testűnek kell lenni.
2018. dec. 6. 07:44
 13/19 anonim ***** válasza:
54%
El áruljak egy titkot? Attól, hogy állítólag "helyes és sportos vagy" még így sem vagy mindenkinek a zsánere :)
2018. dec. 6. 10:09
 14/19 A kérdező kommentje:

Igazából a matchig se jutok el nagyjából, humorom van és kreativitásom is. Nem Szia mizu szinten szoktam beszélgetni. Én arra tippeltem hogy vagy fiatalos vagyok még nagyon vagy pedig nem pózolok szuper helyeken amiből a pénz sugárzik.

Mindenesetre ha a kocákkal se matchelek, a legcsúnyább lányokkal sem akkor nem a kinézetemmel lehet gond.

2018. dec. 6. 15:43
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem vártam sokat amúgy de nyilván mindenki bennem keresi a hibát továbbra is. A Tinderes lányokkal nyilván semmi probléma nincs hisz nagyon könnyen találnak pasit maguknak ha egyszer beregisztráltak ide és parizer módjára árusítják magukat.
2018. dec. 6. 15:46
 16/19 anonim ***** válasza:

Én amikor felraktam 2016 tavaszán, utána abban az évben 6 csajjal dugtam a tinderről.

Azóta is minden évben 2-2-vel, miközben már annyira nem használom, úgy, mint a legeljén, csak néha megyek fel rá.

A képeid jók? Nekem pl egy profi fotós csinált fotó sorozatot. Egy délután, néhány óra alatt kb 1000 képet és abból válogattuk a legjobbakat. Ingyen volt szerencsére, mert egy ismerősöm volt, aki fotósnak tanult (azóta az is lett), de nagyon jó képeket csinált rólam. Én sem pózolok szuper helyeken, amikből a pénz sugárzik és én is fiatalos vagyok, jó néhány évvel kevesebbnek nézek ki a valódi koromnál.

2018. dec. 6. 19:25
 17/19 A kérdező kommentje:
Ez igaz, nekem nem profi fotók bár attól még van jól beállított. Ha magamból indulok ki engem nem érdekel hogy kinek mennyire professzionális a fotója de gondolom a lányok többsége nem úgy működik ott mint én.
2018. dec. 7. 09:40
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem a profi fotó a lényeg, csak hogy jól nézz ki rajtuk. Tudod bárkiről készülhet olyan fotó, amin rosszabbul néz ki mint a valóságban, vagy ugyanúgy, vagy lehetőleg még jobban.

Te tudod a fotóidról: Olyanok amiken ugyanúgy (vagy lehetőleg még jobban is) nézel ki, mint a valóságban? (Nyilván photoshop nélkül.)

2018. dec. 7. 10:32
 19/19 A kérdező kommentje:
Igen olyan fotók amiken úgy nézek ki mint a valóságban, nem photoshoppoltam magam. Nem extrém szögekből, nem extrém megvilágításokban. És teljesen rendben vagyok, az átlagnál jobban nézek ki (nem önteltségből mert nem vagyok az).
2018. dec. 7. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!