Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet manapság ismerkedni?
1/10 A kérdező kommentje:
Saját valaszomkent kiemelnem azt hogy LESZBIKUS tema! Kérdésem kiirasa utan 5 perccel sem 3 uzenet jott pasiktol. Ne...
Akkor nem az a kérdés, hogy hol lehet ismerkedni, hanem az, hogy neked vajon miért nem sikerül...? Ha ráírsz valakire és nem válaszol, azzal nincs mit tenni. Bizalmatlan, túl messze lakik, egyszerűen nem érdekled, stb. Ezernyi oka lehet.
2018. nov. 27. 23:22
3/10 A kérdező kommentje:
Ezt a kerdest magamnak is feltettem.. Nekem miert nen sikerul?? Fogalmam sincsen.. Mar nagyon kivagyok az egyedullettol
Ne keseredj el. Majdcsak ír lány is, nemcsak pasi.
2018. nov. 27. 23:46
Ha képes vagy hamar lepergetni magadról a visszautasítást, akkor regizz fel még több helyre és üzenj még több nőnek. Akik nem válaszoltak, azokat se hagyd veszni. Lehet, hogy csak berezeltek, mert esetleg túl szépnek tartanak és nem mernek visszaírni, vagy úgy sakkoznak, hogy ha valóban komolyan gondolod, akkor úgyis többször rájuk írsz majd. A nők már csak ilyenek: kéretik magukat. A nagy számok törvénye alapján valaki csak horogra akad, akkor pedig már nem fog érdekelni, hogy előtte hányan ráztak le. :)
2018. nov. 27. 23:51
6/10 A kérdező kommentje:
Utolso, köszönöm a kommentedet! :) jol esett :)
Kép nélkül erre nehéz mit írni kérdező. Nyilván nem tetszik az ember a többségnek. Ez nem azt jelenti, hogy baj van veled vagy csúnya vagy.
Nagyon sok a kamu profil is.
Na meg az sem mindegy mit írsz, én pl. egy szia mizuval nem tudok mit kezdeni. Vagy a szia, szimpi vagy, van kedves ismerkedni? Ebbe a másik 0 azaz nulla energiát rak bele, csak végigkopipészteli, gondolván hátha valaki válaszol, én így képzelem.
Ha egyik sem igaz, akkor csak pech. :)
2018. nov. 28. 00:03
Talán túl nőies vagy, túl csini ;-)
Vegyél fel egyértelműsítő ruhadarabokat, kiegészítőket, vagy ESETLEG csináltass tetkót. De inkább csak hennát.
A társkeresőket meg felejtsd el, 99%-ban szellemileg toprongyos csürhe van ott. Azok nem társat akarnak, hanem felmentést a dugás alól. Ez a heterókra is igaz!
2018. nov. 28. 00:42
Ha nem is komoly szándékkal, hanem csak úgy, lenne kedved dumálni?:D
2018. nov. 28. 00:52
2018. nov. 28. 07:48
Kapcsolódó kérdések: