Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt olyan lány, akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan lány, akinek problémát okoztak a társkeresésben a tetoválásai?

Figyelt kérdés
Vagy a férfiak döntő többségét nem befolyásolja ez a dolog?
2018. nov. 26. 11:57
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Úgy gondoltam mindig, hogy akinek ez probléma, azzal jobb is, ha elkerüljük egymást.

Nekem van 4 db. Ebből 1 valóban el van ba$zva. Most nem állok úgy anyagilag, hogy kijavíttassam, de ha lesz rá, akkor meglesz. De még azt sem bántam meg.

Szemöldököm is tetoválva van, mivel igen ritka, és halvány, így ez volt a legjobb megoldás. Meg amúgy is ez tetszik. És vannak tervben további tetoválások. Ja, köszönöm, párkapcsolatban élek, van 2 közös gyerekünk + nekem még 1, aki úgy tartozott ugye hozzám, akár a tetoválások, mikor összejöttünk. A páromon meg egy sincs. :D

2018. dec. 18. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!