Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti mivel nyűgöznétek le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mivel nyűgöznétek le életetek szerelmét ha nemet mondana? Hogy hátha meggondolja magát?

Figyelt kérdés

2018. nov. 23. 22:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
79%
"ti nem tudjátok ez milyen érzés? könnyen írtok ilyeneket, nem nektek rossz :(" Írtam, hogy tapasztaltam ilyet. Évekig epekedtem olyan emberek után, akiknek egyáltalán nem kellettem és ez nyilvánvaló volt, csak akkor én is így reménykedtem. Szívességet tettem nekik, csomó időmet erre fordítottam, teljesen feleslegesen. Nem lehet kierőszakolni érzéseket. :/ Sajnálom.
2018. nov. 23. 23:07
 12/20 anonim ***** válasza:
92%
Életem szerelme igent mondana, különben nem lenne életem szerelme. :D
 13/20 anonim ***** válasza:
69%
Ja és kb. minden második ember életében van ilyen, többször is.
 14/20 anonim ***** válasza:
16%

én azt csináltam,hogy felcsíptem az egyik barátnőjét,életem egyik legnagyobb odaveretését követettem el vele,hajnalig reszeltem.

a nőket meg ugye nem kell félteni,egyből elmondta mindenkinek,hogy ez a mosolygós gazfickó egy ba-szómasina és a heveri körükből máris minden lány kedvesebb és figyelmesebb lett legközelebb,ahogy a főcélpont is.

tehát bemutattam a pedigrém mielőtt előálltam volna a valós céljaimmal.

2018. nov. 23. 23:30
 15/20 peca1000 ***** válasza:
53%

16-os ez jó: bemutattam a pedigrémet :D :D

Én 5 évig nyomoztam egy csaj után, hogy hol találnám meg, hogy randira hívjam. Internet még nem volt.

Róla álmodtam majdnem minden éjjel.

Majd kiderült, hol dolgozi, elmentem oda, megláttam ŐT!

Végre ott volt előttem, mint egy csoda!

Odamentem hozzá, elhívtam randizni, és nemet mondott!

Egy világ omlott bennem össze. :(

Elköszöntem tőle, és otthagytam..

2018. nov. 23. 23:46
 16/20 peca1000 ***** válasza:
57%
A többi 2 életem szerelme simán összejött, nem kellett semmi mutatvány :)
2018. nov. 23. 23:50
 17/20 anonim ***** válasza:
31%

Veled bármit el tudok képzelni! Higgyél bennem!

persze a megfelelő időben kell/kellett volna elhangoznia.

2018. nov. 24. 00:11
 18/20 anonim ***** válasza:
76%
Nem vagyok én cirkuszi mutatványos, hogy lenyűgözzem. Nem azért élek, hogy szórakoztassam azt, aki visszautasított. Talán azzal keltheted fel a figyelmét, hogy tovább lépsz és nem törődsz vele.
2018. nov. 24. 01:48
 19/20 anonim ***** válasza:
72%
Ha elutasít egy nő, akkor én onnantól kezdve nem keresem. Múltkor benyögte nekem, hogy azért legyünk barátok meg beszéljünk még. Ezt hívják talonban tartásnak. Nem szeretem az ilyet. Ha nem vagy fontos valakinek vagy nem érdeklődik irántad, akkor kár időt pazarolni rá. Vedd észre hogy ki a fontos körülötted és velük légy.
2018. nov. 24. 07:19
 20/20 anonim ***** válasza:

Ez így van;)

Kérdező!

Velem volt olyan hogy baráti társaságban próbáltam nyítni de az adot nő levegőnek nézett én pedig hagytam mert ilyen után nem futok. Évekkel később összejöttünk egy újabb baráti találkozó után. Ha első alkalomnál elkezdtem volna futni utána akkor tuti nem jött volna velem össze mert úgy maradtam volna meg a fejében mint a "nyomulós srác".

2018. nov. 25. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!