Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mivel nyűgöznétek le életetek szerelmét ha nemet mondana? Hogy hátha meggondolja magát?
én azt csináltam,hogy felcsíptem az egyik barátnőjét,életem egyik legnagyobb odaveretését követettem el vele,hajnalig reszeltem.
a nőket meg ugye nem kell félteni,egyből elmondta mindenkinek,hogy ez a mosolygós gazfickó egy ba-szómasina és a heveri körükből máris minden lány kedvesebb és figyelmesebb lett legközelebb,ahogy a főcélpont is.
tehát bemutattam a pedigrém mielőtt előálltam volna a valós céljaimmal.
16-os ez jó: bemutattam a pedigrémet :D :D
Én 5 évig nyomoztam egy csaj után, hogy hol találnám meg, hogy randira hívjam. Internet még nem volt.
Róla álmodtam majdnem minden éjjel.
Majd kiderült, hol dolgozi, elmentem oda, megláttam ŐT!
Végre ott volt előttem, mint egy csoda!
Odamentem hozzá, elhívtam randizni, és nemet mondott!
Egy világ omlott bennem össze. :(
Elköszöntem tőle, és otthagytam..
Veled bármit el tudok képzelni! Higgyél bennem!
persze a megfelelő időben kell/kellett volna elhangoznia.
Ez így van;)
Kérdező!
Velem volt olyan hogy baráti társaságban próbáltam nyítni de az adot nő levegőnek nézett én pedig hagytam mert ilyen után nem futok. Évekkel később összejöttünk egy újabb baráti találkozó után. Ha első alkalomnál elkezdtem volna futni utána akkor tuti nem jött volna velem össze mert úgy maradtam volna meg a fejében mint a "nyomulós srác".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!