Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van aki úgy érzi 30 fölött...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki úgy érzi 30 fölött (akár férfi, akár nő), hogy feladja a társkeresést? Ha igen, mi az oka?

Figyelt kérdés
2018. nov. 16. 00:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Nem az hogy feladom de, na, külföldön élek, magyar nőkkel ismerkedni elég ritkán tudok. Aztán álltalában vagy van valakijük, vagy totál más a személyisége mint ami bejön. Társkeresőn tudjuk hogy lehetetlen ismerkedni, bulizni nem járok 36 évesen, meg nem is az én világom.

Persze nyitott vagyok, meg szeretnék is ismerkedni de nincs rá alkalom, ezért ez a helyzet most.

2018. nov. 16. 11:49
 12/21 anonim ***** válasza:
62%
Sose add fel a reményt :)))). Járj el bulizni, én harminc évesen voltam előszór növel aki 21 volt akkor. :)) Mindig van remény. " Csak bátornak kell lenni és nem tart vissza semmi, hogy elérhesd a célodat. :) "
2018. nov. 16. 13:51
 13/21 anonim ***** válasza:
65%

Hát én már feladtam... nem is egyszer... De párszor már gondoltam rá, hogy az életet is feladjam...

32/F

2018. nov. 16. 14:30
 14/21 anonim ***** válasza:
74%

Az a baj, hogy nem lehet látni a jövőt, hogy mi lesz belőle, mi lehet belőle, lesz e közös jövőtök....

Inkább néha már unalmas a..."bocsi de nem" , "nem vagy az esetem" meg az is néha, hogy "okés igen és akkor rugaszkodjunk neki újra és újra az elejétől kezdeni mindent"

eleget kezdeményeztem, már , most élem az életem ha jön akkor jön valaki ha nem akkor nem.

34/f

2018. nov. 16. 15:48
 15/21 anonim ***** válasza:

Ha csak megemlítem hogy egy alap diplomát legyen kedves felmutatni úgy néz rám mindenki mint ha hülye lennék.

Mielőtt valaki mondja a diplomás párkeresőket. Bocs, de semmi nem garantálja hogy nem egy takarótónő az illető 8 általánossal. (Itt olvastam hasonló esettet.)

Továbbá valahogy a nők (általam ismert egyike sem) nem rendelkeztek egyáltalán önálló lakással. Mikor nekem házam van. Valahogy itt MO-n divat az hogy a férfinek legyen meg mindene. Magas végzettség, egzisztencia, normális munka.

De valahogy a nőknek ez így nincs. Hát ő nő azt kész. Szóval inkább egyedül. Ilyen anyuci pici lánya aki lesz a barátnőm azt tartsam el, beköltözik.... Na ilyenből lett volna úgy 5 is.

Köszönöm de pont ez nem kell.

2018. nov. 16. 22:30
 16/21 anonim ***** válasza:

Igen.

Pedig tudok főzni.

43F.

2018. nov. 17. 12:35
 17/21 anonim ***** válasza:

Én ezeken már csak mosolygok... Már a második ilyen... Beijed a hölgyemény vagy mi? :)

[link]

Ki is raktam falamra, hogy "story of my life" :D :D

(7-es voltam)

2018. nov. 17. 19:03
 18/21 anonim ***** válasza:
2: Én férfiként azt tapasztalom, hogy a törődés és a "romantikus filmekben látottak" egyszerűen taszítja a nőket. Nekem 31 évesen egy igazi randim sem volt soha, pedig figyelmes, törődő "több évig ugyanaz a lány a kiszemelt, kitartó" típus voltam. Mégsem ez kellett. A nagydumás tahók... na azok elkeltek rég.
2018. dec. 26. 15:37
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Sajnos egyet kell, hogy értsek az utolsó és a második válaszoló által leírtakkal. A bunkóknak és a torz lelkületű embereknek mindig van barátnőjük. Hogy miért, arra egy irodalmi példával válaszolnék. Blanche kérdezi a nővérét, Stellát, hogy bír egy olyan emberrel együtt élni, akinek állati szokásai vannak. Ezt kérdezi, miközben tudat alatt vonzódik ő is a férfihoz. Stella azt válaszolja, hogy vannak dolgok, amik férfi és nő között a sötétben történnek. Itt van a kulcsa az egésznek: valahol az agresszió, a maszkulin felsőbbrendűség a nők számára egy kapcsolatban fontos. A dominancia, a határozottság, a kiállás, ami kell nekik.
2018. dec. 26. 18:12
 20/21 anonim ***** válasza:

"Van aki úgy érzi 30 fölött (akár férfi, akár nő), hogy feladja a társkeresést? Ha igen, mi az oka?"

Ha nő: az az oka, hogy olyanoknak mondott igent, akinek nem kellett volna, és kihasználták, ezért felveszi a minden-férfi-disznó-hisztipózt.

Ha férfi, annak meg az az oka, hogy a sok frusztráció és kudarcélmény elvette benne a sikerre való reménykedés képességét, és egyszerűen belefásult a nőkbe. Nem szeretnék ide jutni, de hazudnék, ha nem mondanám, hogy meg tudom őket érteni valahol.

2018. dec. 26. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!