Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet normális kapcsolatra szert tenni?
Van egy munkatársam és elnézve őt mindig azon gondolkodok, mit tud ő amire én nem jöttem rá. Nem egy adonisz a srác, rettentően gyerekes és antiszociális, mégis egy elég hosszú kapcsolata van és nem is az érdekes, hogy régóta együtt vannak, hanem az, hogy soha nem hallok drámákról. A csaj mindenben támogatja pedig (szerintem) elég bugyuta, gyermeteg céljai vannak, mégis segít neki meg motiválja benne.
Nem vagyok irigy, nincs mire, csak sokszor elgondolkodom azon, hogy mi a kulcsa ennek. Nem vagyok egy csúnya gyerek, rengeteg barátnőm volt méghozzá gyönyörűek de maximum két hónapig voltunk együtt.
Szívesen olvasom a meglátásaitokat
Figyelj, egy párkapcsolatban az a rész, hogy 'együtt vagytok'-->jártok és szexeltek az csak egy dolog.
Van azonban egy olyan rész is amit úgy hívunk: kötődés. Ez az az érzés, ami miatt két ember nem hagyja el egymást két hónap után, hanem akár egy életen át is együttmaradnak. Ha elfogadsz egy tanácsot, és hosszú párkapcsolatot szeretnél, akkor ezt a szót mondogasd magadban, ezt az érzést keresd egy lánynál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!