Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kezdeményezem a lányoknál akkor szűzen és egyedül fogok meghalni?
Nagyon el vagyok maradva a lányok és a párkapcsolat terén. Egy csókot, egy ölelést sem tudok felmutatni pedig már a húszas éveimben járok. Félénk, gátlásos, szorongó fiú vagyok amit a környezetem nem tud megérteni. Szerintük nem nézek ki rosszul az Ő elmondásuk szerint. Régen sem voltam a lányok kedvence és sokszor nevetség tárgya is voltam ha éppen nem néztek levegőnek. De ahogyan észrevettem a mai napig sem változott semmi sem. Sokszor kaptam olyan megjegyzéseket, hogy bu,zi vagyok mert engem sohasem láttak egyetlen egy lánnyal sem beszélgetni. Akik nekem szimpatikusak voltak ők emberszámba sem vettek (nem a plázacicákra vágytam sohasem hanem egy rendes, normális lányra). Azzal nyugtatom magamat, hogy ha valakit úgyis érdeklek akkor majd kezdeményezni fog. Bár egy huszonéves tapasztalatlan szerintem senkinek sem kell majd így ez is esélytelen.
Nagyon rossz a felfogásom és a mentalitásom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!