Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy társkereső oldalon rám írt egy 29 éves orosz nő. Egyenlőre e-mailben küldünk egymásnak naponta pár sort. Komoly kapcsolatot szeretne magyar emberrel, szerintetek mi van ebben?
"bár mondta ,hogy eljönne Magyarországra"
Toled fog penzt kerni, majd nem fog jonni.
Szerintem unios allampolgarsag kell neki.
Vagy le akar huzni, mindenesetre nem a szemelyiseged fogta meg...
Jobban jársz, ha nem jön. 😈
Kicsit megdugod, aztán azon kapod magad, hogy apa leszel, a fél orosz maffia csúnyán néz rád, ha nem veszed feleségül, és hozzád költözik a kedves mama is.
Ezt régen is csinálták, csak a román nők. Ismerek olyat, akitől a lakást is kicsalta a nő családja, és utcára került.
Te is olyan naiv vagy mint az exem :-d
Igen ő is ide akart jönni aztán mondta ex jöjjön na és akkor jött hogy kéne pénz utazásra mert most épp vmi gondja van :-D
De hajra :-)
Vicc nélkül legalább 500 levelet kaptam már orosz "csajoktól". A loveboxon pl. a tagok jó 20-25%-a ilyen orosz csaló. Elképesztő, hogy még mindig van, aki bedől nekik. Csak az elmúlt napokban jelölt vagy levelet írt Vikkis, Svejko, fiulka, anmax, EkaAga77, Lesya stb.
Itt a gyakorin is leveleztem már sráccal, aki áldozatul esett ezeknek a csalóknak, és nem értette, miért tűnt el a szívszerelme azonnal, amint küldött neki pár száz dollárt az utazásra.
Na mindegy, csináljátok csak, legalább néhány novoszibirszki orosz srácnak biztos megélhetést nyújtotok. Nekik is meg kell élni valamiből, nemde?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!