Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen kevés, szolid, visszafogott, kedves lány/nő?
Figyelt kérdés
Alig lehet ilyen lányokat látni az utcán, pedig nekem az ilyen lányok tetszenek.
Nekem nem tetszenek az olyan lányok akik festik magukat, akik kirakják mindenüket, káromkodnak, cigiznek, állandóan cserélgeti a barátját...de sajnos úgy látom, hogy a lányok nagy része ilyen.:( Nekem meg szolid lányok tetszenek, de alig van:/
Ti is így látjátok?
Az ilyen lányok hol vannak?
Üdv
21f
2018. nov. 6. 21:14
11/21 anonim 

válasza:

Ne feledjük a felületes társadalomban sokszor ezek között a visszafogott szolid lánykák között vannak a legnagyobb hentesek! Legjobb a három lépés távolság akár a saját barátnődtől is... szomorú hallani de ez van
12/21 anonim 

válasza:

#9-es, ugyanez vagyok én is, csak még annyi,hogy sokszor 15 évesnek néznek.
21/L
13/21 anonim 

válasza:

jaj hol vannak vajon miért nincsenek. tudod miért? AZÉRT MERT NEM ERRE TARTOTOK IGÉNYT 99%BAN, AZÉRT. mert azt már kb nem nézitek nőszámba aki nem vakolja a képét meg nem issza magát a sárga földig minden hétvégén, meg ha nem dobja ki az ember a tőgyeit akkor már nem is fog senkinek se kelleni. és ezt ba z m e g úgy mondom hogy én sose voltam képes ezt művelni és 23 éves koromig le se tojtak a palik meg láthatatlan voltam mindenki számára, de akkor is le s z a r t a m mert inkább dögöljek meg egyedül mint hogy ilyen szánalmas senki sablon ember legyek. azért.
14/21 A kérdező kommentje:
13-as!
Mi bajod van Neked???
2018. nov. 6. 23:55
15/21 anonim 

válasza:

Nincs kevés, csak ők màr foglaltak!
Tartja a mondás: "A nők olyanok mint a parkoló, a normálisak foglaltak, a többi nyomorék vagy fizetős!"
16/21 anonim 

válasza:

Nézz körül az ELTE btk és a Szabó Ervin könyvtár körül, rengeteg ilyen lány van.
17/21 anonim 

válasza:

Sok ilyen van kérdező! De amúgy ne reménykedj ! Ezek a lányok is a herceget várják ! Vagyis ha te alacsony , ronda vagy , úgy nekik se kellenél !
18/21 A kérdező kommentje:
Alacsony nem vagyok szerencsére, 190 vagyok. Viszont nem vagyok jó képű.
2018. nov. 7. 09:41
19/21 anonim 

válasza:

Akciósak és hamar elfogy a készlet. :D
20/21 anonim 

válasza:

13-as:
Van pasid? :) Hány éves vagy? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!