Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék magamnak olyan párt, aki nem akar szexelni?
Figyelt kérdés
Semmi szexualitásra nincs szükségem, viszont szeretetre, bújásra annál inkább.
Szeretnék családi életet élni... azt is elfogadnám, ha lenne neki alkalmi partnere, persze könnyen lehet, hogy több kialakul...
Lehet, hogy örökre egyedül maradok?
22L
2018. nov. 3. 16:40
11/15 he84 válasza:
Ház kérdező, ha egy férfi válaszolót gyanúsítasz azzal, hogy megváltozhat nála, hogy akar-e veled szexet annak ellenére amit mondott, akkor igenis megváltozhat ez nálad is, mindkét nemre igaz ez. Ha nem hiszed el, hogy van ilyen férfi, aki szintén nem akar szexet, de kapcsolatot bújásokkal igen, akkor minek kérdeztél? Így nem nagyon van értelme. Mindenesetre nagyon ritka az ilyen férfi.
12/15 he84 válasza:
Elírtam azt, "Hát kérdező" akart lenni.
13/15 anonim válasza:
20 évesen én sem szeretnék sohasem. Undorodom az egésztől.
14/15 anonim válasza:
Az okát nem tudod véleletlenül? Ért esetleg valami trauma? Amúgy 1-2x se lennel hajlandó lefeküdni a jövőbeli szerelmeddel?
15/15 anonim válasza:
Én pont ilyen lányt keresek.
De nem találok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!