Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hátrány a nőknél ha egy átlagos férfi foglalkozása a Tescoban pénztáros vagy árufeltöltő?
Nő lévén nem tudom, hogy ezzel sokan hogy vannak, de elmondom én mit gondolok erről.
Magyarországon munkahelyet találni ma már kész rémálom! Lehet 8 általánosod, lehet 5 diplomád, akkor is kiköthetsz Tesco dolgozónak, mert nincs más. Az én városomban 3 lehetőség van. Tesco és két gyár. Természetesen én a Tesco-t választom akkor már.
Véleményem szerint az a nő, aki úgy pattint le egy férfit, hogy "jajj, te Tesco-ban dolgozol?", akkor az nem nő, csak pénzéhes. Egy férfit azért szeret egy nő, mert az aki, nem pedig azért, amit dolgozik.
szerintem nem abban az országban élünk, ahol nagyon lehet válogatni munka terén.
Én is diplomás vagyok,mégis 74e ft-ért(mert ugye divatba jött a közfoglalkoztatás) végzem azt a feladatot, amit máshol 180-200.ért...mivel 45 km-es körzetben ez akadt, így ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!