Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti mit szóltok ehhez a felméré...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szóltok ehhez a felméréshez, hogy magyar társkeresőkön átlagban 50-szer nagyobb az esély, hogy visszaírnak egy pasinak, ha az külföldi?

Figyelt kérdés

Tehát ugyanazzal a fotókkal, ugyanaz a pasi, csak egyik profilon magyar neve van és magyar bemutatkozó szövege és magyarul ír rá a csajokra, egy másik profilon külföldi neve van, külföldi adatai és angolul ír, az utóbbinak közel 50-szer nagyobb az esély, hogy válaszolnak a magyar nők! Míg egy magyar pasinak 100-ból mindössze 1-2 nő ír vissza, ugyanannak külföldi verziójának minden második nő visszaír.

Ez döbbentő, sokkoló, félelmetes horderejű hír, ez a legújabb felmérés eredménye... ezek szerint a magyar nők igenis külföldi pasikra hajtanak. Miért van ez? Szegények vagytok és szeretnétek, hogy egy külföldi pasi kivigyen benneteket ebből az országból? Önállóan életképtelenek lennétek, kell egy pénzes pasi? (és a külföldi az garantáltan pénzes) Vagy egyszerűen csak izgalmasabb, ha egy külföldi pasival kavartok? Mi a valódi oka ennek a jelenségnek?

2018. nov. 1. 12:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%

"és a külföldi az garantáltan pénzes"

Szerintem nyomd a fejed a hidegvizes csap alá, nyisd ki, aztán törölközz meg, 20 percig koncentrálj arra, hogy lenyugszol, és ha megtörtént, akkor gondold át még egyszer.

2018. nov. 1. 14:50
 12/15 anonim ***** válasza:
25%
Nem lep meg hiszen hülyék a nők.
2018. nov. 5. 23:21
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Utolso: Miert lenne valaki azert hulye mert jobban erdeklodik egy kulfoldi ferfi utan?
2018. nov. 5. 23:28
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem erdekesebbek nekik.

Most visszagondolva mikor megismerkedtem a felesegemmel akkor rengeteg mindenrol tudtunk beszelni es voltak erdekes temak az o orszagarol, az en orszagomrol, szokasokrol,stb.

Magyar noknek nehez volt felkelteni az erdeklodesuket

2018. nov. 9. 22:54
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
A magyar pasik atlag alatti kulsejuek, es ehhez egy baromi rossz modor tarsul. Harminc evig azt hittem, soha nem fog tetszeni senki. Azota latom, jaa, csak el kell jonnom. De meg egy lengyel segedkomuves is, tehat se penzrol, se semmi olyanrol nincs szo. Ez van.
2020. márc. 24. 02:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!