Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnyának mondott nem kelendő férfiak volt már sikeretek internetes ismerkedési helyen?
Figyelt kérdés
2018. okt. 30. 19:52
1/7 anonim válasza:
Persze, simán csinálok magamról olyan képet, amin jól nézek ki. Mindenkinek van egy előnyösebb oldala.
A valóság persze teljesen más.
2/7 A legrosszindulatúbb válasza:
A legkevésbé sem. Emiatt sem érdekel, hogy kivel beszélek interneten. Felőlem lehet egy 70 éves vén farok, vagy egy trollkodó 15 éves csíra. Sem a nemük, sem a koruk nem érdekel. Nem tudom magamat asszociációra kényszeríteni, hogy fingom legyen arról, kivel beszélek.
Meg úgy alapból senkinek sem küldök magamról képeket, hogy ítélkezhessen. Számomra az internet tabu.
3/7 anonim válasza:
Persze. Még 4 éve 1 lány, amiből kapcsolat lett. Más kérdés, hogy aztán dobbantott, ahogy jobbat talált.
Azóta viszont egyre rosszabb a helyzet, mindigis jó voltam írásban, de a mostani nőkkel lehetetlen kommunikálni.
4/7 anonim válasza:
Volt de inkább beszélgető oldalakon ahol először megismert belsőre. Társkeresőn fotóval 4évig nagyon keményen kellett keresnem mire lett.
5/7 anonim válasza:
Én nem tartom magam csúnyának, ahogy a barátnőm, és a környezetem sem, de a válaszadási hajlandóság alalján valószínűleg mégiscsak az lehetek, mindenesetre volt pár randim társkeresőről, de a kölcsönös vonzalom hiányzott. Eskü, az utcán sikeresebb vagyok. Menj ki az életbe! Ott vannak a csajok!
6/7 anonim válasza:
Természetesen nem. Ha nem nézel ki tökéletesen, a nők még csak el sem olvassák az üzeneteidet.
7/7 anonim válasza:
Nem, már gondoltam is rá hogy bemegyek a suliba fegyverrel és sertettségből lelövöm azokat az fiúkat akiknek van barátnőjük! 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!