Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gold digger jelenség mennyire jellemző a férfiakra?
Én személyszerint több gold digger férfit ismerek (4 személy) mint gold digger nőt (1 személy)
Léteznek, természetesen. A lustaság és a luxusvágy együttesen nem nemspecifikus tulajdonságok.
Én kapásból tudok 4 olyan férfit, aki gold digger. Egyik a szomszédom, aki egy évben 3 hónapot dolgozik, a felesége meg tök jól keres, és szerencsétlen nő eltartja a pasit, meg még a gyerekeket is.
A másik egy barátnőm exe, aki kapott az alkalmon, hogy beköltözzön barátnőm lakásába, ahol semmibe nem adott bele, ahova semmit nem vett. Barátnőm autóját is elvitte, folyton azzal járt dolgozni és mellesleg nem ő tankolt bele...
A harmadik az egyik munkatársam, aki sugar mommyt tart, a nő egy jóval idősebb üzletember, a pasi beköltözött a budai lakásába, a nő viszi nyaralni, vesz neki drága és márkás holmikat, viszi étterembe, és ezeket ő maga meséli el nekünk, még mielőtt valaki azzal jönne, hogy kitalálom! :D
A negyedik meg munkatársam expasija, aki szintén beköltözött munkatársam saját tulajdonú ingatlanjába, de amikor ezt-azt nekiállt felújítani kollégám, akkor eszébe nem jutott neki sem soha beleadni valamibe, de még csak segíteni sem segített semmiben, sem szállításban, sem a felújításban ténylegesen. A csaj vásárolt be legtöbbször, ő főzött, ő takarított. Szerencsére most már egy normális férfival van együtt, akivel közösen viselik a terheket.
Ezzel ellentétben egy gold digger csaj jutott eszembe az ismerőseim közül, de mondjuk most épp olyan pasija van, aki úgy költözött be hozzá az albérletébe és rohadtul nem érzi, hogy be kéne szállnia a bérleti díjba.:D
Szép sztorik :D
Nekem a kedvencem az az ismerősöm (F) aki most készül elvenni feleségül a párját, akit amúgy saját bevallása szerint alig bír elviselni, de a csaj tulajdonában van egy nagy extrás telephely (a pasi akar vállalkozást, tök jól jön majd neki), jó nagy vagyon, nagy ház, több autó stb, és jelenleg is jól keres. Közben meg szeretőt tart, aki meg csóró (a menyasszonya pénzéből pénzeli a szeretőjét :'D ) de vele jól érzi magát.
Ehhez azért pofa kell :DDD
Exem is próbálkozott velem, hogy le tudna-e húzni, csak nem hagytam magam. Egy darabig direkt hagytam, és megvettem neki, amit kért, mert kíváncsi voltam, mi sül ki belőle. 2 hétig én fizettem az étkezését, a szórakozása egy részét, stb, természetesen viszonzás nélkül. Ott adtam fel, mikor lakbérre kért tőlem, miközben újabbnál újabb videojátékokat vett magának, több tízezer ft értékben (szóval nem volt megszorulva anyagilag, akkor még azt mondanám, segítek neki, na de így? :D )
Nem volt egy hosszú kapcsolat :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!