Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok megfogni egy lányt sem?
Na, ezért írtam, hogy foglalkozz önismerettel, mert fogalmad sincs, hogy milyen vagy valójában.
Amit felsoroltál, az édeskevés belső tulajdonságnak, és nem csak jóból áll az ember.
Negatív tulajdonságaid?
Mennyire érzed pontosnak az énképedet?
Mennyire vagy őszinte magaddal?
Amikor egy lány azt mondja, hogy nem lépett túl az előző kapcsolatán, akkor legyél nyugodt benne, hogy ez egy olyan bullshit, amit azért ad be neked, hogy akadékoskodás nélkül elengedd, és te csak szimplán elrontottál valamit. Ez egy ilyen jolly joker-kártya, amit mindig ki lehet játszani. Másik kedvenc a "nem tudom, hogy készen állok-e egy komoly kapcsolatra". Annyira nem értem a saját korosztályomat, hogy mit problémázik mindenki ennyit a kapcsolatokon. Miért nem lehet elkezdeni, és aztán meglátni? Miért fél ennyire mindenki attól, hogy megégeti magát?
Amúgy ne hibáztasd magad, rohadt nehéz manapság becsajozni. Nem kellünk igazán a nőknek. Egyre inkább elvannak magukban, vagy élvezik, hogy válogathatnak szinte korlátlanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!