Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem ha a lány csak hiteget?
Van egy lány akivel kb. két hónapja randizgattunk, volt csók is, közös programok, meg miegymás. Két hét után hirtelen eltünt és csak pár napra rá jelentkezett. Mondta, hogy találkozzunk, utána pedig lemondta néhányszor, ezért többet nem kerestem. Pár hét után megkeresett fészbukon, hogy szeretne találkozni, amit persze újra csak napolgat valami vizsga miatt.
Nekem erőst tetszik a lány, de úgy vagyok vele, hogy ha ő keres akkor jó ha nem akkor én nem foglalkozok vele. Gondoltam, hogy megírom neki passzív-agresszív módon, hogy döntse már el mit akar, de az semmin nem segítene...csak, hogy ez így nem mehet tovább.
Csak simán mond meg neki, hogy ez neked már kezd komolytalan lenni, nyugodtan megmondhatja egyenesen, hogy mit akar.
32/f
Szerintem tunj el te is megint. Csak annyit tegyel bele, amennyit o!
Es ne fuzz sok remenyt hozza.
Lenyeg az, hogy igy o iranyit, nem te.
Es csak egy otlet, legkozelebb te halaszd el a talalkozot. Csak probakent.
Tulajdonképpen azon vagyok, hogy elfelejtsem és már többször is hanyagoltam de akkor meg ő keres...igaz egy-két hét után csak. Sajnos nekem nagyon tetszik a lány ezért nehezen tudom ignorálni.
Tervben van, hogy megkérdezzem, hogy mit is akar valójában, de az ilyeneket jobban szeretem élőben intézni. Na de akkor ha legközelebb keres (mert én tuti nem fogom) akkor rákérdek messengeren. Tudom úgy nem az igazi de le szeretném zárni ha nem gondolja komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!