Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha anyukám is elismerte hogy lehet hogy egyedül fogok maradni mert annyira nem vagyok helyes a nők számára akkor már tényleg csak a magány marad?
Ezzel a hozzáállással tényleg nem is lesz más nő az életedben csak az anyád.
Egyébként tényleg jó lenne észrevenned, hogy az anyád csak leépíti az önbizalmadat. Lehet jó neki, hogy a nagyfia kitart mellette és van kit cseszegetnie?
Önálóan élsz? Saját lakás? Kocsi? Diploma? Jól fizető szakma? Mit értél el eddig életedben?
Ha felszadsz egy nőt viszed anyukához? Mikor voltál szórakozóhelyen? Nyaralni? Magyarországon a kivándollás miatt nőtöbblet van. Gyere próbálj szerencsét egy Német iparvárosban. Ami fle van tupírozva főleg féri bevándorlókkal, migránsokkal. Én itt is szeddem fel nőket. Neked is nagyobb esélyed lenne itt, mint Magyarországon anyuka szoknyáján ücsörögve. Milyen nyelveket beszélsz? Tudsz németül? Angolul? Mit csináltál az elmúlt 33 évben? A kisgyerek mondja, hogy anyukám. Ezt a kifejezést még felnőtt férfitől nem hallottam.
Mi a baj a kinézeteddel?
Fura de volt már olyan az ismertségi körömben, ahol a szülő rombolta a gyerek önbizalmát, a fejéhez vágta senkinek sem fog kelleni, csak hogy a gyereke ne költözzön el, és vele maradjon. Vannak önző, érzelmi zsaroló szülők.
Nem akartam senkit megbánatni 15:13-as. Arra céloztam, hogy aki szűz 33-évesen,
tett-e valamit életbében önálló egzisztenciája megteremtéséért? Ha nem megy a vezetés, hát nem. Ha nem megy az angol, hát nem,
Ha nem megy a diploma, hát nem. De hogy sem az asztalosság, sem a burkolás, semelyik szama, amire kereslet van
és könnyen saját vállalkozást csinálhat? Ha megvan az önnálló egzisztencia, könnyebben mer nők felé közeledni.
A kérdésből nem sütött a magabiztosság.
Pl: Itt vagyok álló farokkal, de Quazimódó kinézettel áldott meg a Sors, amiről nem tehetek. 33 éves vagyok. Sokmindent elértem az életben: Felsorolás következik.
Mit gondoltok, kedves hölgyek mit tehetnék, hogy megtaláljam jövendő gyerekeim anyját?
#15 te milyen beteg ember vagy?
15:47-es "te milyen beteg ember vagy?"
Inkább: (Te) Beteg vagy?
esetleg: (Te) Beteg vagy!
Igazad lehet. Leírtam a váleményem. A tiéd mi? Mi rosszat írtam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!