Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, mik azok a tipikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mik azok a tipikus kocka tulajdonságok amitől menekültök?

Figyelt kérdés

Jelenleg éppen full time programozással adatfeldolgozással töltöm az időmet, és könnyen lehet hogy ez így is marad még egy darabig, mert 3-4 hónapos full time Data Science tanfolyam után, ha dolgozni is fogok akkor ez így is maradhat még egy darabig. Tehát nagyon kockulok, de a tipikus kocka tulajdonságokat a géptől való feltápászkodás után igyekszem elkerülni.

Ezért a kérdés:

Mit azok a tulajdonságok, amelyek miatt menekültök egy kockától?:)

2018. okt. 22. 18:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
egy kolléganőm kockázott le egyszer. Nem értettem vele egyet és majdnem elküldtem az anyukája méhébe. Nem vagyok vele rossz viszonyban, de ezek szerint egy külső szemlélő másképpen lát, mint én saját magamat.
2018. okt. 22. 21:26
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha tíz margarinnal jön haza tojás nélkül az elégtelen requirement miatt.
2018. okt. 22. 21:36
 13/13 anonim ***** válasza:

a kockák szabály követőek? :O :O

Nem szeretnek kimozdulni?:O

Hurrá akkor mégsem vagyok kocka :D

Oké azért a sztereotípiát annyival erősíteném h ismerőseim re elég jellemzők ezek + iszonyat introvertáltak.A különbség köztünk az h ők értik és benne dolgoznak én meg még csak szenvedek vele...akarom mondani tanulom.

2018. okt. 23. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!