Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kb 8 éve fent vagyok netes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb 8 éve fent vagyok netes társkeresőkön, ez alatt 1 nő írt rám, a többi nem válaszolt, rengetegen el se olvasták amit írtam, mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés
2018. okt. 21. 17:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem férfi többlet van, csak a keresőkre regisztráltak 90%-a az a férfi de mindegyiken.

Egy nő meg kap 1.000 megkeresést mit érdekelné EGYETLEN férfi.

2018. okt. 21. 19:36
 12/14 anonim ***** válasza:

Valamit nagyon szarul csinàlsz ha 8 év alatt nem ír vissza senki. Ismerek több teljesen àtlagos, magas, alacsony, sovàny, túlsúlyos pasit aki netes tàrskeresőn talàlt pàrra. Egy éven belül megvolt mindnek. Még az én férjemnek is 5- ből 3 visszaírt 2 hét alatt. Így ismerkedtünk meg.

Légy egyedi, mert nem tűnsz ki a tömegből. Sablonüzenetekkel tele a padlàs.

2018. okt. 21. 19:37
 13/14 Gymnospermatophyta ***** válasza:
Hát, ez érdekes. Pár hónap alatt rám több lány is írt, és talán több tíz lány jelölt be, hogy tetszem neki. Volt köztük olyan, akiről nem is feltételeztem volna. Hozzáteszem ez nagyban függ attól, hogy milyen képed van kinn. Az enyém pl. nagyon jól sikerült, valószínűleg ezért is van ez. Mert eddig az életben ennek a szöges ellenkezőjét tapasztaltam. Szóval így ez a 8 év alatt 1... valamit nagyon rosszul kell hozzá csinálni szerintem.
2018. okt. 21. 20:19
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem nőként se írtak, csak reklám jött. Szerintem tré, előnytelen volt a képem, valószínű a tiéd is az.
2018. okt. 21. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!