Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mit tennétek ha egy ismeretlen ember megcsókolni titeket fényes nappal közterületen?
Sokáig én se tudtam elképzelni, hogyan lehet megcsókolni valakit akarata ellenére, de aztán megtörtént velem, noha nem pont ilyen körülmények között. :D Kivitelezhető, ha nem számítasz rá.
Egyébként nem hiszem, hogy lenne merszem pofán verni, simán csak löknék egyet rajta reflexből, és elfogna az ijedtség meg az undor egyszerre.
"Kivitelezhető, ha nem számítasz rá."
De mégis hogyan??? Most azért eléggé ideges lettem. Ismerős volt az illető? Csak azért, mert ez a másik személyes terének egy nagyon durva megsértése, amire már alapból allergiás vagyok.
A mikéntjét kicsit nehéz körülírni, de ja, ismertem a delikvenst (gimis osztálytárs volt), beszélgettem vele hosszasan mindenféléről egy padon ülve, és éppen magam elé révedtem, amikor hirtelen behajolt a képbe oldalról. :D Enyhén szólva tolakodónak és erőszakosnak éreztem én is, nem jó emlék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!