Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hol találhat magának párt egy csúnya nő?
"régóta munkanélküli"
Már nem azért, de ha ennyire válogatsz még te is, akkor mit vársz az élettől?...
Az válogatás, ha valaki sérelmezi, hogy az illető rég munkanélküli? :)))) Nehogymár egyből tartsa is el a seggét, csak, mert nem “szép” (ami relatív, ugyebár).
Sehol nem írta a kérdező, hogy kövér, de ha az is lenne, nekem elhihetitek, hogy kövéren is talál az ember barátot/párt/férjet, tudom, mert találtam én is, a 20-30-40 kiló plusszommal is. A legelső barátom díjnyertes testépítő volt, erre varrjon gombot az amelyik itt dagadékozik, esze nem volt sok de úgy nézett ki, hogy nyálaztak utána a nők, szerencsére megjött az eszem s kerestem olyant utána aki tetszik is nekem s értelmes is. Soha nem volt ronda pasim, a férjem is jójépű, izmos is s még okos is, úgyhogy nem kell elfogadni a bűnrondát csak azért, merthogy legyen valaki. Olyant kell elfogadni aki tetszik is. Kinek a pap, s kinek a papné. Lehet aki nekem tetszik az másnak ronda. Az egész kisugárzás kérdése, csípd ki magad s ne keress senkit, akkor jön valaki amikor nem is számítasz rá!! S amikor megjön a valaki akkor ne görcsölj rá, hagyd, hogy udvaroljon!! Mutasd ki, hogy érdekel, de ne azt lássa rajtad, hogy véééégre valaki észrevett!
Miért lenne dagadt? 50 kiló vagyok, 85-55-90 arányokkal, tehát enyhén körte alkatú, de számok alapján nem aránytalan. Mozgok is, szerintem elég feszes a testem.
Az arcom ronda, B kosaras mellem van. Talán F kosaras kannákkal találnék szexre pasit zacskóval a fejemen, de önmagában a vékony testalkat kis mellekkel inkább hátrány, mint előny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!