Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hol találhat magának párt egy csúnya nő?

Figyelt kérdés
Regisztrálva vagyok 7 társkeresőre, de a hónapok alatt nem sok levelet kaptam, hiába jelölök be én is férfiakat hogy tetszenek. Tulajdonképpen az a pár férfi aki ír, vagy túl messze lakik tőlem, vagy a teljesen életképtelen kategória, akinek látszik az írásából hogy valami nincs rendben nála, esetleg alkoholista, drogot használ, régóta munkanélküli. Szóval társkeresőn ilyen a felhozatal, igaz vidéki kisvárosban élek, tehát ezért sincs nagy választék. Aztán a szórakozóhelyeken megintcsak senki, pedig én adok alkalmat arra hogy megszólítsanak, pl volt sokszor hogy egyedül maradtam az asztalnál, illetve egyedül szoktam kimenni cigizni. De még csak szemezni sem szokott velem senki, még a csúnya férfiak sem, átnéznek rajtam, gondolom a sok csinos fiatal lány mellett nem rúghatok labdába. A hétköznapok során sem vesz észre senki, pl boltban, utcán. Kicsit kezdek aggódni, hogy egyedül fogom leélni az életemet... Rosszul esik hogy a volt osztálytársaim, barátnőim sorban mennek férjhez, én pedig itt tartok hogy érdeklődés sincs irántam.
2018. okt. 20. 14:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2018. okt. 20. 15:56
 12/24 anonim ***** válasza:
84%
Nem "ez", hanem Ő. Amúgy néhányan úgy válaszolnak itt mintha nem láttak volna még ronda arcú vékony nőt.
2018. okt. 20. 15:59
 13/24 anonim ***** válasza:
33%
Sokkal nehezebb lenne arra valaszolnom, hogy hol nem.
2018. okt. 20. 16:09
 14/24 anonim ***** válasza:
27%
Zimbabwében. 😎
2018. okt. 20. 16:15
 15/24 anonim ***** válasza:
22%
#12 Én nem vagyok valami szép arcú, de a vékonyságomnak hála mindig akad jó pasi a horogra :D Szóval a kérdezőnek az alakja sem lehet valami szép, ha ennyire nem kell senkinek.
2018. okt. 20. 16:16
 16/24 anonim ***** válasza:
32%
A test az igazi mérvadó a nőknél. Ha arcra brutál csúnya is, de a teste jó, azzal bőven kompenzált mindent. Viszont egy szép arcú, de amorf testű nő szinte labdába sem rúghat.
2018. okt. 20. 16:25
 17/24 anonim ***** válasza:
16%

"régóta munkanélküli"

Már nem azért, de ha ennyire válogatsz még te is, akkor mit vársz az élettől?...

2018. okt. 20. 16:39
 18/24 anonim ***** válasza:
57%
Bárhol.
2018. okt. 20. 17:13
 19/24 anonim ***** válasza:
90%

Az válogatás, ha valaki sérelmezi, hogy az illető rég munkanélküli? :)))) Nehogymár egyből tartsa is el a seggét, csak, mert nem “szép” (ami relatív, ugyebár).

Sehol nem írta a kérdező, hogy kövér, de ha az is lenne, nekem elhihetitek, hogy kövéren is talál az ember barátot/párt/férjet, tudom, mert találtam én is, a 20-30-40 kiló plusszommal is. A legelső barátom díjnyertes testépítő volt, erre varrjon gombot az amelyik itt dagadékozik, esze nem volt sok de úgy nézett ki, hogy nyálaztak utána a nők, szerencsére megjött az eszem s kerestem olyant utána aki tetszik is nekem s értelmes is. Soha nem volt ronda pasim, a férjem is jójépű, izmos is s még okos is, úgyhogy nem kell elfogadni a bűnrondát csak azért, merthogy legyen valaki. Olyant kell elfogadni aki tetszik is. Kinek a pap, s kinek a papné. Lehet aki nekem tetszik az másnak ronda. Az egész kisugárzás kérdése, csípd ki magad s ne keress senkit, akkor jön valaki amikor nem is számítasz rá!! S amikor megjön a valaki akkor ne görcsölj rá, hagyd, hogy udvaroljon!! Mutasd ki, hogy érdekel, de ne azt lássa rajtad, hogy véééégre valaki észrevett!

2018. okt. 20. 17:52
 20/24 anonim ***** válasza:
61%

Miért lenne dagadt? 50 kiló vagyok, 85-55-90 arányokkal, tehát enyhén körte alkatú, de számok alapján nem aránytalan. Mozgok is, szerintem elég feszes a testem.

Az arcom ronda, B kosaras mellem van. Talán F kosaras kannákkal találnék szexre pasit zacskóval a fejemen, de önmagában a vékony testalkat kis mellekkel inkább hátrány, mint előny.

2018. okt. 20. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!