Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell kezdeményezni a férfiaknál?
Szemébe nézel és mosolyogsz.
Odamész beszélgetni hozzá és megérinted.
Flörtölj, de finoman, ne nyomulósan vagy felajánlkozva.
Mutass érdeklődést az irányába. Megkérheted kisebb szívességekre, apróságokra.
A férfiak nem fognak olyan miatt elküldeni, hogy szia, megtetszettél nekem....vagy van barátnőd....
Mi nem akadunk ki a szövegeken, egyszerűbbek vagyunk.
Ha tetszik neked odamész és megkérdezed, hogy mit szólna ha meginnátok egy kávét....ugyanannyi esélyed van arra, hogy nemet mond mint fordítva.
Persze ezt mind a helyzet adja, hogy épp, hogyan közeledsz felé.
"Hogyan kell kezdeményezni a férfiaknál? A "hát ezt minden igazi nő tudja" és "a nőknek nem kell, mert mindig sorban állnak értük" jellegű megjegyzésekre nem vagyok kíváncsi, előre szólok."
???
A kérdésed alapján a következőt javaslom. Odamész a kiszemelt illetőhöz, megrángatod a kabátujját (ha már eléred) és ezt mondod neki:
-Bácsi, engem levesztettek a szüleim! Megmutatná, hol a recepció, hogy bemondathassam a hangosbeszélőben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!