Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csinos nők mennyire tolerálják ezeket a negatív tulajdonságokat?
- nagyon fokú elhízás
- munkanélküliség
- anyuka pici fia
- Tutyi mutyiság
- igénytelenség
Semennyire!
Csak azok a nők tolerálják ezt, akik ugyanilyenek.
Tehát egy nagyon elhízott nőnél nem lesz gond, ha te is egy elhízott disznó vagy.
Nem ertem a lepontozast. Magukra ismert par valaszolo? Kinek kell ilyen pasi v no.
Elhizott fogyjon le!
Az nem dolgozik aki nem akar...lusta ember meg kinek kell es miert tartanam el a masik felnott embert!
Anyuja pici fia...kinek kell egy nagy gyerek aki nem kepes elszakadni!ajd anyuci dont helyette meg teledumalja a fejet😅!
Igenytelen...vicc. Egy minimum igenyeseg mindenkitol elvarhato. Kinek kell egy koszos budos es szakadt ruhakban jaro ember. Ubdorito.
Tutyi mutyi...ezek kozuleg ez talan a leg elnezhetobb tulajdonsag.
En nem kinlodnek ilyen emberrel meg szerintem senki sem. Esetleg egy ugyan ilyen igenytelen nonek nem lenne gond.
En adok magamra es a kornyezetemre. Dolgozom rendessen es megteremtettem a szukseges dolgokat. Egy ilyen palit nem vennek a nyakamba plane nem tartanam el es nem tudnek vele lefekudni sem...elkap a hanyinger. De nyugodtan pontozgassatok le. Nekem mindegy. Attol nektek nem lesz jobb.
N27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!