Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Szerintetek egy férfinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Szerintetek egy férfinak miért lenne jó veletek együtt lenni? Mit tudtok nyújtani a férfiaknak?

Figyelt kérdés
A kérdés komoly. Elsősorban egyedülálló nők válasza mozgat meg. 🙂 Korral!!!

2018. okt. 16. 23:39
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
53%

Odafigyelek rá, minden gondolatát, érzését meghallgatom bármivel kapcsolatban, támogatom.

Magánélete legyen mellettem, mármint járjon el a barátaival, legyen mellettem szabad.

Nem vagyok féltékeny, oda megy és azzal, akivel szeretne, én is őszinte és hűséges vagyok hozzá.

Szerető nőként gyengédséget, ragaszkodást, valahová tartozást is nyújtanék.

Segíteném kiteljesedésben, saját tervei kivitelezésében, ha érzelmileg rosszul érzi magát, vagy esetleg akár csak nehéz napja volt.

Szeretet, szenvedélyt és izgalmat csempésznék az életébe, rengeteg minőségi szexet.

Mellettem mégis lelki nyugalomra lelne, büszkélkedhetne is akár velem.

Minőségi közös programok: randi, városnézések, túrák, színház, koncertek..

Férfinak érezni magát egy kifinomult, csinos, intelligens nő mellett.

A lakásunkat rendben, tisztán tartanám, takarítanék és mosnék rá.

Így, hogy már minden jónak tűnik, van két rossz tulajdonságom is: főzni nem tudok és az orált sem szeretem. :))

2018. okt. 17. 00:41
 12/30 A kérdező kommentje:
#12: álomnő vagy. Úristen, beléd szerettem.
2018. okt. 17. 00:57
 13/30 anonim ***** válasza:
85%
Inkább cseléd. Nem álomnö.
2018. okt. 17. 02:13
 14/30 anonim ***** válasza:
44%

Miért cseléd?

Imàdok főzni, szeretek takarítani, oké vasalni utàlok, de a szükség...mivel inget hord. :)

Szeretem az extrém szexet, érdekes módon sosem fàj a fejem ha szexről van szó.

Mindenről lehet beszélgetni velem, vitatkozni is.

Bocs Kérdező, én nem független vagyok, de vàlaszoltam/vàlaszolok, hogy mit tudok nyújtani.

Ő elfogadott engem az akkor 6 éves gyerekemmel, én mi az amit ne adhatnék meg neki?

34 éves vagyok, de 10-et letagadhatok, de nem akarok.

Adok magamra, csinos és àpolt vagyok.

Minden percet élvezek amit itthon csinàlok, s amivel tudom, hogy örömet szerezhetek.

Imádok vele lenni, akàr csak hallgatni, akàr csak céltalanul kocsikàzni.

Egyszerűen csak boldoggà akarom tenni.

2018. okt. 17. 05:44
 15/30 anonim ***** válasza:
97%

Na és a kérdező mit tud nyújtani egy nő ek? :D

24F

2018. okt. 17. 07:39
 16/30 anonim ***** válasza:
15%
ma 05:44 Jé, egy igazi nő, aki a kapcsolatot nem nyűgnek fogja fel.
2018. okt. 17. 08:44
 17/30 anonim ***** válasza:
73%

Tiszta, rendezett otthont, finom kajákat (sütikben vagyok a legjobb), isteni szexet, mély beszélgetéseket, humort, nyitottságot, izgalmas közös programokat.

Emellett viszont kap egy depressziós, motiválatlan, időnként lusta, túlérzékeny személyiséget, és 5 kiló súlyfelesleget.

22 vagyok, és van párom, ha véletlenül valakit megvett volna a szöveg.😂

2018. okt. 17. 08:54
 18/30 anonim ***** válasza:
90%

Szeretek mosogatni, takarítani, sütni-főzni is, de nem mindent:)

Nem vagyok pénzéhes, nem számít, hogy van-e autója a férfinek.

Szabad életet adok, nem telepszem rá senkire, nincs számonkérés.

Szeretek szeretgetni, ölelgetni. A szexben van egy-két nem megszokott dolog, amit szeretek csinálni.

38 éves nem független nő.

2018. okt. 17. 08:56
 19/30 anonim ***** válasza:
49%
Azért kíváncsi lennék 10 év múlva is így gondolják-e a lelkesedő kedveskedő lányok-nők.Mindig elkövetkezik az öntudatraébredés, az önbecsapás elhagyása.
2018. okt. 17. 09:01
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

60% és te igazi férfi vagy a nagy ferfihatározó kódex szerint? Hihetetlen ez az egoizmus...

Amúgy a legtöbb férfi itt tényleg a saját anyját várja egy kapcsolatba. Ilyenkor még jobban örülök, hogy van barátom és ő ezt nem várja el, hanem el tudja látni magát.

Mondjuk a cselédezés sem szép dolog.

2018. okt. 17. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!