Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok összejönnétek egy nagyszájú, bunkó, buta, magas, helyes, sportos, gazdag férfival?

Figyelt kérdés
2018. okt. 15. 10:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
87%
A nagyszájú, bunkó és a buta külön-külön is felejtőssé teszi, szóval nem.
2018. okt. 15. 12:17
 12/18 anonim ***** válasza:
72%

Nagyon nem!

A szépség múlandó, a pénz pedig megkereshető. Mi marad ezután? Nagyszájú, bunkó, buta. Kösz, de nem!

2018. okt. 15. 14:13
 13/18 anonim ***** válasza:
79%

Nem. Engem a butasàg és a bunkósàg is nagyon taszít. Egyszer pl randiztam egy sràccal, aki addig nem mondta, de ott és akkor büszkén hangoztatta, hogy ő soha életében nem olvasott el egy könyvet se, mert szerinte az unalmas. Pfff...Nem volt több kérdésem:) 2. randira màr nem mentem. Intelligens ember ilyet nem gondol és nem mond. Olvas.

Az hogy ki helyes, ki nem, egyéni ízlés dolga, de önmagàban édes kevés nekem egy kapcsolat elkezdésèhez is. Az izmossàg meg amúgy se jön be. A gazdagsàgot leszarom, semmi hasznom belőle hisz nem az én pénzem, de nem is izgat. A férfinak akibe szerelmes lettem és később össze is hàzasodtunk, akkor még nem is volt munkàja mikor jàrni kezdtünk. Azóta van persze, és nem keres sokat de amúgy én sem. Együtt megoldjuk:) Kijövünk, jut mindenre amire kell, megtakarítani is tudunk, nem akarunk pénzt szórni. Kettőnknél semmilyen pénz nem fontosabb és soha nem is lesz.

2018. okt. 15. 17:09
 14/18 anonim ***** válasza:
80%
igen Igen IGEN!!!
2018. okt. 15. 18:45
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Na a sok álszent...
2018. okt. 15. 21:17
 16/18 anonim ***** válasza:
66%

Igen!!!

Legalább eltart mert buta!

2018. okt. 15. 23:33
 17/18 3.14159265357989 ***** válasza:
62%
Buta emberrel semmi szín alatt (maximum akkor, ha valamelyik szerettemet, közeli barátomat életveszélyesen fenyegetnék, és ez lenne az ára... akkor talán, egyébként nem), nálam ez annyira kizáró ok, hogy kb idő se lenne rá, hogy kiderüljön, hogy nagyszájú, bunkó meg gazdag, előbb hagynám ott a vele való társalgást. :D
2018. okt. 15. 23:43
 18/18 anonim ***** válasza:

A szépség sérülékeny, múlhat, de aki szép az idősebben is szebb. Dekoratív párral az oldalodon te is magabiztosabb vagy

A pénz megkereshető?

Attól függ, hogy mennyi.

Buta és gazdag?

Ha saját erőből gazdagodott annyira buta nem lehet.

Egy vékony, girhes, okoskodó mitől jobb?

Ha jól bánik a párjával, akkor tőlem lehet gazdag, sportos és bunkó másokkal, buta is. Nem iq teszttel járok ismerkedni.

2021. júl. 31. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!