Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs baráti köröm 30 éves férfiként hol ismerkedjek?
Figyelt kérdés
2018. okt. 14. 16:34
11/17 anonim válasza:
2. vagyok
1-2 jóbarát is elég. Szerintem nem nagy "elvárás", hogy az embernek legyenek elmélyült, érdekmentes kapcsolatai.
12/17 anonim válasza:
Manapság már nincs olyan fogalom, hogy "baráti kör". Az régebben volt a nagyapáink vagy szüleink idejében. Mi a szociális média világában élünk, és a mai világban boldog-boldogtalan költözik ki külföldre vagy el más városba, emiatt ez a régi falusi baráti kör modell már rég elavult. Vannak rokoni kapcsolatok, vannak régi ismerősök, vannak új ismerősök és ezeknek van egy szűk részhalmaza akivel tartod a kapcsolatot és ezeknek egy még szűkebb részhalmaza akikkel élőben is találkozol néha, nem csak netes kommenteket, lájkokat fűzöl hozzájuk.
13/17 anonim válasza:
Nekem sincsenek barátaim. Nincs rájuk igényem.
Egyébként meg nem attól függ, mennyire vagy sikeres a nőknél, hogy vannak-e barátaid. Hogy mennyire nézel ki jól, vagy mennyi pénzed van, azzal már közelebb vagyunk az igazsághoz.
14/17 anonim válasza:
Nekem sincsenek barátaim és lassan 30 leszek. Mikor Bp-ről hazaköltöztem vidékre, itt pedig a korosztályomnak kb. az alkohol a hobbija.
F
15/17 anonim válasza:
10-es:
De legalább gabonaköröd van? :D
16/17 A kérdező kommentje:
10es hol laksz?
2018. okt. 15. 08:48
17/17 anonim válasza:
Budapest nem gond, de nem ott lakom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!