Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan állíthatja bárki azt, hogy a társkeresésben nem a külső a legfontosabb?
"sem a testbeszéd, sem a mimika"
De. Es meg a beszedstilus is fontos belso tulajdonsagok kivetulese.
"A belső mindig is fontosabb"
Csakhogy vannak esetek, amikor nem kell a kettő között választani. Én pl. az ilyet keresem. (És nem szólok, ha megtaláltam, mert az csak rám tartozik.)
A külső egy dolog, de tudod normalis ember nem úgy létesít kapcsolatot, hogy kinézi kép alapján, ráír, és azt akarja, hogy első randin szexel indítanak. Aki így viselkedik, az meg is érdemli, hogy po.fára essen.
Normális ember előbb ismerkedik, beszélget, és ha a külső-belső szimpatikus, akkor jön szóba az, hogy randizgatnának, férfiként és nőként építgetve tovább az ismeretséget. Mire a szexig eljutnak, addigra a külső csak plusz pont, de már régen nem a legfontosabb.
Egyébként meg nézz körbe: rengeteg olyan boldog párt látni, akiket 10000%, hogy nem a szép külső fogott meg egymásban. Sokszor mégis boldogabbak, mint két szép emberpéldány.
""sem a testbeszéd, sem a mimika"
De."
Aha, szóval a testbeszéd meg a mimika a legfontosabbak egy kapcsolatban? Mert a mondatban, ahol ez van, erről írtam. Rettentő érdekes, mesélj még!
A külső addig a legfontosabb, amíg nincs más információd a másikról. Ha neten keresel és a képeiden ronda vagy, valóban sokkal jobb szöveggel kell indítanod, hogy legyen esélyed. De aki hosszútávra keres, annak a külső sokadik szempont. Egyéjszakásnál sokkal fontosabb, hiszen ott nem kell évekig együtt élned a másik tulajdonságaival.
Ha komoly kapcsolatot keresel és nem jön össze, valószínűleg nem a külsőddel van a gond. Alkalminál már nagyobb az esély, de önbizalommal és jó szöveggel ezt is lehet kompenzálni.
Úgy, Kérdező, hogy hazudik.
Hogy állíthatja a Viktátor, hogy Orbánisztán jobban teljesít? Same thing.
Az a szégyen, hogy van, aki még csúnyán be is eszi.
Nincs külső VAGY belső meg legfontosabb, hanem külsőből ÉS belsőből kialakuló összkép van.
Meg önismeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!