Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kapcsolatfüggő férfi, ti is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatfüggő férfi, ti is ismertek ilyet?

Figyelt kérdés

Az egyik barátom kb. egy hetet nem bír ki, hogy nincsen csaja és ez nagyon komoly.

Most szakított egy barátnőjével, csalta, meg rájött a csaj, 2 évig voltak együtt. Majdnem megveszett és hisztizett, mint egy kisóvodás, hogy neki barátnő kell. Még velem is össze akart szedni, rámaszott az összes lány ismerősére. Amúgy is mindegy neki, csak lány legyen.

2018. okt. 8. 04:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Sajnos én ilyen vagyok, csak nőbe, sohasem volt még igazán boldog párkapcsolatom, és mindig hasonló okok miatt nem jön össze, de én meg csak hajtom továbbra is, úgyhogy már úgy érzem, hogy beleőrülök ebbe az egészbe. 23 éves vagyok.
2018. okt. 8. 06:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Szánalmas.
2018. okt. 8. 08:39
 3/7 A kérdező kommentje:

"de én meg csak hajtom továbbra is, úgyhogy már úgy érzem, hogy beleőrülök ebbe az egészbe. 23 éves vagyok"

23 éves vagy, jézusom, mibe őrülsz bele???

Én 22,de eddig 3 barátom volt. Most azért nem fogok összejönni senkivel sem, mert legyen barátom.

Sőt az életkörülményeim most olyanok, hogy egyáltalán nem férne bele egy párkapcsolat.

De ez annyira nem is tudom, és sír mindenkinek, egy egész hetet nem bírt ki.

2018. okt. 8. 09:40
 4/7 anonim ***** válasza:
65%
Szánalmas.
2018. okt. 8. 09:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Ismerek ilyet, hogyne. Vagy szerinted csak nő lehet egy ilyen szánalmas, gyenge sz.r? Ez a típus állandóan szenved, ugrálnak szar kapcsolatból szar kapcsolatba és sose lesznek igazán boldogok, de ezt meg is érdemlik. Ha nem lennének lusták dolgozni magukon, akkor nem lennének ilyen helyzetben, nem tudom őket sajnálni.
2018. okt. 8. 11:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát ezen a fórumon kb minden 3. pasi az lásd sosem volt még b nőm és hasonló verziójú 2-300 000 kérdés.
2018. okt. 8. 15:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Itt számos kérdésnél láttam jópár ilyen szerencsétlent kampányolni a párkapcsolat mellett, szerintük az együttlét a legjobb dolog a világon a szeletelt kenyér óta, és képesek zombiapokalipszist vizionálni, ha valaki ellent merészel mondani nekik.

Nem kell velük foglalkozni, a valóság majd rájuk rúgja az ajtót, és talán eszükbe jut, hogy mégiscsak az a GYK-s nyomi lúzer nevetett utoljára.

2018. okt. 8. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!