Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak ti elvárjátok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti elvárjátok, hogy egy nő a kezét is borotválja?

Figyelt kérdés
2018. okt. 7. 07:30
 1/8 anonim ***** válasza:
47%
Gondolom ez a kérdés ihlethette a tiédet is: https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-haja..
2018. okt. 7. 07:33
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát nem
2018. okt. 7. 07:40
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
Ha olyan szőrös a karja mint az enyém, akkor talán. De amúgy soha fel se merült bennem.
2018. okt. 7. 08:19
 4/8 anonim ***** válasza:
64%

Ismertem egy lányt koleszben.

Fehér bőre volt és fekete haja. Gyönyörű volt.

De ha nem gyantázta a karját, rikított rajta a vékony, de borzasztó sötét szőr.

A bajuszkáját is vagy szőkítette, vagy gyantázta, mert hiába nem volt erős, nagyon látványos volt a kontraszt miatt.

Ilyen esetben szerintem a lány magától eltünteti.

Nekem mázlim van, sötétszőke haj és átlagos bőrszínnél nem látszik, így nem is foglalkozom vele.

2018. okt. 7. 08:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem túlzás már a kezet is borotválni. Ha látszik abban meg mi van? Ez biztos nem lenne hátrány nálam. 21F
2018. okt. 7. 08:39
 6/8 anonim ***** válasza:
13%
Bp-en alap. Igenytelennek szamit,hanem gyantazod.
2018. okt. 7. 09:47
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fehér a bőröm, és közel fekete a hajam, és mellé olyan sűrű a szőrzetem, mint egy férfinak, úgyhogy én epilálom. Nem azért, mert elvárják, hanem mert én tartom undorítónak.
2018. okt. 7. 12:24
 8/8 anonim ***** válasza:
60%
Addig nem kell szerintem, amíg nem olyan látványos! De ha férfiakat megszegyenito a karján a szőrzet, akkor esztetikusabb ha szedi
2018. okt. 7. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!