Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedés: hogyan csináljátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedés: hogyan csináljátok?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem, kihol, hogyan szokott ismerkedni? Ha kérhetem kort és nemet is írjatok!

2018. okt. 6. 22:20
 1/8 anonim ***** válasza:
87%

Én alapvetően nem ismerkedem tervezetten. Most a héten például oda jött hozzám egy tök ismeretlen aranyosnak mondható lány a buszmegállóban és elkezdett velem társalogni. Igazából túl sok dologra nem kell gondolni, de egy 20-30 percet társalgott velem. Ebből, ha úgy alakul akkor talán lehetett volna más is, de nem lett.

25F

2018. okt. 6. 22:24
 2/8 anonim ***** válasza:
90%

Direktben nem ismerkedem. Ha valakit elém sodor az élet, és szimpatikusak vagyunk/leszünk egymásnak, akkor nem feltétlenül küldöm el.

N

2018. okt. 6. 22:29
 3/8 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
14%
Sehogy. Nem vagyok ismerkedős típus. Minden kezdeményezést ignorálni szoktam.
2018. okt. 6. 22:30
 4/8 anonim ***** válasza:
85%
meg tetszik valaki elhívom randira ennyi 26_n
2018. okt. 6. 22:35
 5/8 anonim ***** válasza:
79%

Én társkeresőn szoktam.

F

2018. okt. 6. 22:37
 6/8 anonim ***** válasza:

szorakozohelyre megyek , esetleg barba

egy itallal a kezemben, nemi fokozott onbizalommal odasetalok egy szamomra szimpatikusnak tuno ferfihoz , aki nincs novel es megkerdezem leulhetek e, bemutatkozom es onnantol kezdve nala a lap.... ha veszi akkor oke, ha nem, akkor tovabb allok

26 vagyok, lany

2018. okt. 7. 01:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Sehogy, leszarom.

22l

2018. okt. 7. 02:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Ügyesen:D Hogy a másik fél még csak észre sem veszi a játékot:D
2018. okt. 7. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!